Lifestyle

Σοφία Μαργαρίτη Γιώργος Κόρομι: Τα δυνατά χαρτιά των Μαχητών στο Survivor

Σοφία Μαργαρίτη Γιώργος Κόρομι: Τα δυνατά χαρτιά των Μαχητών στο Survivor
Σοφία Μαργαρίτη Γιώργος Κόρομι: Έχουν στόχο την νίκη και το μεγάλο έπαθλο. Οι επιδόσεις τους στο παιχνίδι φαίνεται να το επιβεβαιώνουν.

Η ομάδα των Μαχητών έχει πολλούς δυνατούς παίκτες. Δύο από αυτούς είναι η Σοφία Μαργαρίτη και ο Γιώργος Κόρομι. Οι καλές τους επιδόσεις στα αθλήματα αλλά και το δυναμικό του χαρακτήρα τους, τους έχει κάνει να ξεχωρίζουν. Και οι δύο φροντίζουν επίσης για να γίνονται οι δουλειές στο νησί κάτι που τους έχει φέρει και σε αντιπαράθεση με συμπαίκτες τους.

Ποιος είναι ο Γιώργος Κόρομι

Ο Γιώργος Κόρομι είναι 33 ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας, διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation. Λατρεύει τις εξορμήσεις στη φύση και το ψαροντούφεκο και πιστεύει ότι αυτό θα τον βοηθήσει στον Άγιο Δομίνικο. Του αρέσει να ζει στα άκρα και να μην κάθεται στον καναπέ.

Αντιπαθεί τους γκρινιάρηδες, τους εγωκεντρικούς και τους ψωνισμένους. Δεν του αρέσει να χάνει και στο μυαλό του υπάρχει μόνο η νίκη. Θεωρεί τον εαυτό του ήρεμη δύναμη και θέλει να είναι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας του.

Ωστόσο, αυτή η επιχείρησή του δεν είναι η μοναδική του ασχολία, καθώς ο 33χρονος ασχολείται και με το μόντελινγκ. Δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες είτε ποζάρει για γνωστούς οίκους ρούχων, είτε περπατά για αυτούς στην πασαρέλα. Δεν είναι τυχαίο ότι η παρουσία του στο παιχνίδι έχε εντυπωσιάσει και το γυναικείο κοινό.

Σοφία Μαργαρίτη: Μια γυναίκα για τα δύσκολα

Η Σοφία Μαργαρίτη είναι 41 ετών και κατάγεται από τα Τρίκαλα! Είναι υπάλληλος σε Συνεργείο Αυτοκινήτου. Σπούδασε τεχνικός εγκατάστασης φυσικού αερίου. Δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Είναι χωρισμένη, μητέρα δύο κοριτσιών που τα λατρεύει. Στοχεύει στο έπαθλο του Survivor καθώς με αυτό πιστεύει ότι θα πάρει πίσω τη ζωή της. Είναι ατρόμητη! Έχει μάθει από μικρό κορίτσι να τα καταφέρνει σε όποιες αντιξοότητες έχουν βρεθεί μπροστά της.

Αυτό που θα την βοηθήσει στις δυσκολίες του Survivor είναι η ψυχραιμία της. Το ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να κρατήσει την ψυχραιμία της. Ήδη χθες είδαμε τις πρώτες εντάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments