Video

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πόσα χρήματα πήρε για να συμμετάσχει σε ταινία του Χόλιγουντ

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Πόσα χρήματα πήρε για να συμμετάσχει σε ταινία του Χόλιγουντ
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Μια αποκάλυψε έκανε ο ηθοποιός για τα χρήματα που πήρε για τις τρεις σκηνές που γύρισε.

Μια εμφάνιση στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ έκανε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ο οποίος συναντήθηκε με τον Γιώργο Κωνσταντίνου με τον έναν εκ των πρωταγωνιστών της τηλεοπτικής «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» να μιλά για τα επαγγελματικά του.

Ανάμεσα λοιπόν, στις ερωτήσεις που του έθεσε ο γιος του τενόρου Μιχαήλ Κωνσταντίνου και της ηθοποιού Νίτσας Φιλοσόφου, Γιώργος Κωνσταντίνου, αφορούσε στη συμμετοχή του στην αμερικανική ταινία «Summer Lovers», τη δεκαετία του 1980 και το ποσό που πήρε για τη συμμετοχή του που ήταν μόλις τρεις σκηνές.

Μάλιστα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε πως είχε λάβει τότε ένα υπέρογκο ποσό το οποίο και ο ίδιος καν δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει. «Ο ρόλος ήταν τρεις σκηνές. Το αστείο ήταν ο τρόπος που μου τηλεφώνησαν για να μου πουν για τα χρήματα».

«Το 1980 με 1981 ο μέσος μηνιαίος μισθός ήταν εννέα με δώδεκα χιλιάδες δραχμές. Μου λένε, λοιπόν, ποιο είναι το κασέ σας; Μου έφυγε το ακουστικό, δεν ήξερα καν τον όρο κασέ. Λέω δεν ξέρω, πείτε μου εσείς. Μου λένε 150,000 δραχμές είναι καλά; Πήγα να λιποθυμήσω! Λέω ναι», είπε αρχικά.

Και προσέθεσε: «Φτάνω στη Σαντορίνη, κάθισα μια εβδομάδα για τρία γυρίσματα. Μου είχαν πει ότι θα σας δώσουμε τώρα το 1/3 της αμοιβής, με το που φτάσετε θα πάρετε το άλλο 1/3 και πριν φύγετε το άλλο 1/3. Με το που θα φτάσετε να πάτε να πληρωθείτε σας παρακαλώ, μου είπαν. Εγώ λέω που να πάω, παιδί 18 χρονών… Την άλλη μέρα στο γύρισμα, με έπιασαν από το αφτί και μου λένε γιατί δεν ήρθατε να πληρωθείτε;».

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή:

Να αναφέρουμε πως ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο το 1982 με την ταινία «Οι εραστές του καλοκαιριού» ενώ την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα την έκανε το 2006, σε συνεργασία με την Έφη Μουρίκη, στην ταινία «Straight Story», στην οποία συνέγραψε και το σενάριο. Έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις πιο γνωστές ελληνικές παραγωγές στον κινηματογράφο όπως οι «Safe Sex», «Το Κλάμα Βγήκε Από Τον Παράδεισο», «Λουκουμάδες με Μέλι», «Νήsos» και «Νήsos 2: Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments