Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [31/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [31/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [31/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [31/12/20].

Κριός

Εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές στις σχέσεις σας, η ενέργεια της σημερινής μέρας θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Είναι μια πολύ θετική στιγμή για να συζητήσετε κάποια θέματα. Μπορεί να σας προκαλούν σύγχυση ή απογοήτευση. Αλλά να θυμάστε ότι εκτός από το να μιλάτε, θα πρέπει και να ακούτε.

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει το πάθος στις στενές σας σχέσεις. Ανάλογα με το πώς θα το προσεγγίσετε, μπορείτε να έχετε μια απαίσια ή μια υπέροχη μέρα. Εάν αντισταθείτε στον πειρασμό να είστε πολύ πιεστικοί, θα δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στον/στην σύντροφό σας και θα περάσετε υπέροχα!

Δίδυμοι

Σήμερα οι σχέσεις σας θα έχουν την τάση να είναι πιο παθιασμένες και δραματικές με περισσότερους τρόπους από έναν. Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει να εκφράσετε το πώς αισθάνεστε. Αν καταπνίγατε κάποια συναισθήματα, θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε πλέον να τα συγκρατήσετε.

Καρκίνος

Η ενέργεια της μέρας φέρνει πάθος και φλόγα στη σχέση σας. Αυτό βέβαια μπορεί να σας προκαλέσει λίγο άγχος, καθώς προτιμάτε τα πιο ήσυχα πράγματα. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μπορέσετε να ακολουθήσετε τις τρελές του/ της ιδέες.

Λέων

Ενώ απολαμβάνετε τις περισσότερες πτυχές των σχέσεων, δυσκολεύεστε με το πραγματικό πάθος. Αλλά το πλανητικό σκηνικό το φέρνει στο προσκήνιο, οπότε ας είστε προετοιμασμένοι να διαχειριστείτε ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων. Για μια φορά, αφεθείτε!

Παρθένος

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και τρυφερές στιγμές. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει και τα δύο στο προσκήνιο. Μια ξαφνική συνάντηση μπορεί να σας παρασύρει σε έναν φανταστικό κόσμο, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Όλα είναι τέλεια και ειδυλλιακά. Απολαύστε το όσο μπορείτε.

Ζυγός

Πολλές φορές, στον έρωτα δίνουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να τηρήσουμε. Το πλανητικό σκηνικό σας προκαλεί να πείτε μια απίθανη ιστορία για τον εαυτό σας, για το πού ζείτε ή τι κάνετε. Ακόμα κι αν νομίζετε   ότι μπορείτε να ξεγελάσετε συγκεκριμένους ανθρώπους, η αλήθεια τελικά θα λάμψει. Καλύτερα να είστε ειλικρινείς από την αρχή.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό προκαλεί σύγχυση σε κάποια ζητήματα που αφορούν εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Αν και θέλετε να τα επιλύσετε προτού ξεφύγουν και γίνουν περίπλοκα, αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν. Κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες μπαίνουν στο παιχνίδι και χειροτερεύουν τα πράγματα. Μην αγχώνεστε. Τα πράγματα θα βελτιωθούν σταδιακά.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει τόσο το καλό όσο και το κακό στις ερωτικές σας σχέσεις. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας μπορεί να εμπλακείτε σε μια περίεργη κατάσταση, που τελικά θα σας βγει σε καλό. Να θυμάστε ότι σήμερα όλα είναι πιθανά. Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς το πώς θα παίξετε τα χαρτιά σας.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις στον ερωτικό τομέα. Το πλανητικό σκηνικό σας φέρνει μπροστά σε κάποιον/α που θα μπορούσε να είναι η αδερφή-ψυχή σας. Παρακολουθείτε κάθε κίνησή του/της, κολλάτε σε κάθε λέξη του/της και δεν αντέχετε να τον/την αφήσετε από τα μάτια σας ούτε στιγμή… Φοβάστε ότι μπορεί να τον/την χάσετε. Συνέλθετε!

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αίσθηση μαγείας στην αγάπη και τις σχέσεις. Όσο φανταστικό και αν σας φαίνεται, όσο και αν πετάτε στα σύννεφα, μην υποθέσετε ότι αυτό το άτομο θα σας σώσει από τη μοναξιά και την πλήξη. Μπορεί να το θέλετε αλλά μην ποντάρετε σε αυτό!

Ιχθύες

Η ενέργεια της μέρας ενθαρρύνει να εκφράσετε τα αισθήματά σας, σε ένα άτομο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Το πρόβλημα είναι ότι πάνω στη βιασύνης σας, μπορεί να γίνετε λίγο πιεστικοί και φορτικοί και να το τρομάξετε. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να είστε ο υπέροχος εαυτός σας. Δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments