Διεθνή

Τομ Χανκς: Ξύρισε το κεφάλι του για τις ανάγκες νέου του ρόλου

Τομ Χανκς: Ξύρισε το κεφάλι του για τις ανάγκες νέου του ρόλου
Τομ Χανκς: Η αλλαγή για τον γνωστό ηθοποιό είναι μεγάλη. Όμως, δεν δίστασε να το κάνει για τις ανάγκες της νέας του δουλειάς.

Οι μεγάλοι ηθοποιοί συνηθίζουν να το κάνουν και ο Τομ Χανκς θεωρείται -και είναι- ένας από αυτούς. Ο διάσημος και αγαπημένος ηθοποιός για τις ανάγκες του νέου του ρόλου στην κυριολεξία μεταμορφώθηκε.

Πώς αποκαλύφθηκε η μεγάλη του αλλαγή; Αυτό έγινε κατά τη συμμετοχή του με βιντεοκλήση στην εκπομπή του Γκρέιαμ Νόρτον. Ο Τομ Χανκς επέλεξε να ξυρίσει τελείως το κεφάλι του και να αποκτήσει ένα λουκ πρωτόγνωρο για τον ίδιο, αλλά και όλους εμάς.

Ο Τομ Χανκς έκανε αυτή την επιλογή εξαιτίας του ρόλου του στην ταινία του Μπαζ Λούρμαν σχετικά με τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ. «Να σας δείξω το απαίσιο κούρεμα που έχω προκειμένου να υποδυθώ τον συνταγματάρχη Τομ (Πάρκερ). Για δείτε αυτό το φριχτό κούρεμα!», είπε ο Τομ Χανκς αποκαλύπτοντας πως έχει γίνει το κεφάλι του, αλλά και το γεγονός ότι δεν του αρέσει η νέα εμφάνισή του.

Οι αντιδράσεις στο στούντιο έκαναν τον Χανκς, μάλιστα, να συμπληρώσει κάνοντας χιούμορ: «Μόλις τρόμαξα όλα τα παιδιά. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη».

Κατά των αρνητών του κορωνοϊού ο σπουδαίος ηθοποιός

Να σημειώσουμε ότι ο Τομ Χανκς έχει πάρει ξεκάθαρη θέση όλο το προηγούμενο διάστημα κατά των αρνητών του κορωνοϊού, από τον οποίο νόσησε και ο ίδιος. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος είναι καλά μετά την μόλυνσή του με κορωνοϊό νωρίτερα φέτος, δήλωσε ότι δεν σέβεται ιδιαίτερα όσους αρνούνται να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας, όπως η χρήση της μάσκας σε δημόσιο χώρο.

Οι συστάσεις του Χανκς για την Covid-19

«Τουλάχιστον τρία βασικά πράγματα μπορεί να τα κάνει ο καθένας, αν επιλέξει να τα κάνει«, δήλωσε ο 63χρονος Χανκς σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Φοράτε μάσκα, πλένετε τα χέρια σας, τηρείτε την κοινωνική αποστασιοποίηση. Αν δεν τα κάνετε αυτά δεν τρέφω και πολύ σεβασμό για εσάς» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ρίτα Γουίλσον, αποκάλυψαν τον Μάρτιο ότι είχαν βγει θετικοί στον κορωνοϊό όσο βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα μιας ταινίας. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός έχει συγκρίνει τα μέτρα για τον κορωνοϊό, με τα μέτρα που παίρνεις όταν οδηγείς. «Αν οδηγείς αυτοκίνητο πρέπει να χρησιμοποιείς το φλας, να μην τρέχεις υπερβολικά και να αποφεύγεις τους πεζούς. Είτε μας αρέσει είτε όχι, σε αυτό είμαστε όλοι μαζί», έχει δηλώσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments