Lifestyle

Άννα Βίσση: Έγινε εξώφυλλο στο TIME με τη Δέσποινα Βανδή

Άννα Βίσση: Έγινε εξώφυλλο στο TIME με τη Δέσποινα Βανδή
Άννα Βίσση: Μια αναπάντεχη μουσική συνάντηση ζήσαμε μέσω του "J2US" του Νίκου Κοκλώνη στο Open TV, καθώς η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν μαζί.

Η Αννα Βίσση βρέθηκε καλεσμένη στον τελικό του J2US και συναντήθηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά με την Δέσποινα Βανδή, ύστερα από 25 χρόνια κατά τα οποία, παρότι είχαν κοινή πορεία, δεν είχαν συναντηθεί ποτέ! Οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες τραγούδησαν, μάλιστα, μαζί βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στην φημολογούμενη κόντρα τους που μετράει περίπου 25 χρόνια.

Όπως ήταν αναμενόμενο η συνάντηση της Αννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και των social media και φυσικά οι φαν ξετρελάθηκαν! Η συνύπαρξή τους βρίσκεται ακόμη στο επίκεντρο των συζητήσεων, έγιναν trend στο Twitter και…μόνιασαν τους «βισσικούς» και «βανδικούς».

Έτσι κάποιος φαν έφτιαξε ένα χιουμοριστικό εξώφυλλο του TIME με πρωταγωνίστριες φυσικά την Αννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή από την μαγική βραδιά στην σκηνήτου J2US. Το εν λόγω μάλιστα εξώφυλλο ανέβηκε στα social media του fan club της Δέσποινας Βανδή, με την ίδια να το αναδημοσιεύει και να γράφει «Είστε απίστευτοι»!

Δείτε την Αννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή εξώφυλλο στο TIME:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments