Lifestyle

Νάντια Κοντογεώργη: «Έσκασε» στα γέλια μαζί με τον καλεσμένο της Κώστα Κόκλα

Νάντια Κοντογεώργη: «Έσκασε» στα γέλια μαζί με τον καλεσμένο της Κώστα Κόκλα
Νάντια Κοντογεώργη: Γεμάτη χαρές και γέλια ήταν η τελευταία εκπομπή του 2020 για το «φλΕΡΤ».

Όλο χαρές και γέλια ήταν η τελευταία εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη για το 2020. Η παρουσιάστρια είχε καλεσμένο στο «φλΕΡΤ» τον ηθοποιό Κώστα Κόκλα, που ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και έτσι η εκπομπή ήταν απολαυστική.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι πρωταγωνιστής στην «Τούρτα της μαμάς» που προβάλλεται στην ΕΡΤ1 και αρχικά περιέγραψε πώς έλεγε τα κάλαντα μικρός στη Ζάκυνθο με μαντολίνο και κιθάρα. Ο Κώστας Κόκλας αστειευόταν συνεχώς με την οικοδέσποινα της εκπομπής και σε ένα σημείο της εκπομπής κλήθηκε να περιγράψει τι του έφερνε ο Άγιος Βασίλης.

«Ήταν ένα πιστόλι που μου το έφερνε κάθε χρόνο, ψεύτικο, καουμπόικο. Με τέτοια παίζαμε τότε, γι’ αυτό και έχω τόσα τραύματα. Μετά ένα κράνος, ένα σετ χειροβομβίδες, τέτοια ωραία όπλα… Μην ακούνε τα παιδάκια τώρα τι μας έφερνε ο Άγιος Βασίλης. Είναι τόσο γλυκός, δεν μπορείς να φανταστείς ότι έφερνε τέτοια δώρα», άρχισε να λέει ο ηθοποιός και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του κάνοντας και την παρουσιάστρια να γελά χωρίς σταματημό.

«Δε γίνεται να κάνουμε εκπομπή, Θέ μου, και είναι η τελευταία του χρόνου!» είπε με δάκρυα στα μάτια καθώς διηγούνταν μια ιστορία με τον πατέρα του και ένα κόσκινο. Ο διάλογος συνεχίστηκε ανάμεσα στους δύο και κατέληξε σε γέλιο μέχρι δακρύων.

Μερικά λόγια την παρουσιάστρια του «φλΕΡΤ»

Η Νάντια Κοντογεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Σεπτεμβρίου του 1983 και είναι απόφοιτη της Νομικής Αθηνών. Ακόμα, έχει σπουδές στο κλασικό τραγούδι και το χορό ενώ τελείωσε και τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Στη συνέχεια, παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής στο Harvard. Στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό έγινε γνωστή μέσα από τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, ‘Ερωτας στην οποία είχε το ρόλο της Αντιγόνης ενώ πολύ νωρίτερα είχε παίξει τον πρώτο της ρόλο στη σειρά «Δανεικός Πατέρας». ‘Εκτοτε ακολούθησαν πολλές θεατρικές παραστάσεις («Δυο τρελοί τρελοί παραγωγοί», «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης», «Η όπερα της πεντάρας», «Rent», «Chicago» κ.ά.).

Αυτή την τηλεοπτική περίοδο παρουσιάζει το «φλΕΡΤ», μια εκπομπή με συνεντεύξεις και πολλή μουσική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments