Video

Εντυπωσιακό βίντεο: Νυχτερινή περιπλάνηση στην στολισμένη Αθήνα

Εντυπωσιακό βίντεο: Νυχτερινή περιπλάνηση στην στολισμένη Αθήνα
Αθήνα Χριστούγεννα: Μοναδικά πλάνα από ψηλά που θέλησε να μεταδώσει η ομάδα Up Stories με ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Η Αττική έχει «φορέσει» τα γιορτινά της, δίνοντας ένα αίσθημα αισιοδοξίας ενόψει των φετινών, αλλιώτικων, Χριστουγέννων. Την αισιοδοξία αυτή θέλησε να μας μεταδώσει η ομάδα Up Stories με ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Μάλιστα, στα πλάνα βλέπουμε και αυτό που μας έλειψε αρκετά: μία νυχτερινή περιπλάνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας. Στάση πρώτη ο φωταγωγημένος για πρώτη φορά στην ιστορία του Πύργος του Πειραιά. Το δεύτερο ψηλότερο κτήριο της Ελλάδας φόρεσε τα γιορτινά του και το θέαμα που προσφέρει στους περαστικούς είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Αφήνοντας τον Πειραιά και ανηφορίζοντας προς την Αθήνα την παράσταση κλέβει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η θεά σε αυτό τόσο από την λεωφόρο Ποσειδώνος όσο και από την λεωφόρο Συγγρού πραγματικά μαγνητίζει τα βλέμματα και ο στολισμός από άκρη σε άκρη ολόκληρου του εντυπωσιακού πάρκου είναι εκπληκτικός.

Στη συνέχεια η στολισμένη Αθήνα θα σας εντυπωσιάσει. Σύνταγμα, Ομόνοια, πλατεία Κοτζιά και η νέα πλατεία Ομόνοιας με το εντυπωσιακό σιντριβάνι θα σας μαγέψουν κυριολεκτικά και θα σας μεταφέρουν στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αξιοσημείωτος είναι και στολισμός της Πανεπιστημίου με τις καταπληκτικές γιρλάντες που δημιουργούν ένα φανταχτερό πέπλο πάνω από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Τέλος, το Δημαρχείο Περιστερίου που, σύμφωνα με το Up Stories, παραμένει και φέτος το ομορφότερα στολισμένο δημόσιο κτήριο της Ελλάδας.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments