Lifestyle

Δανάη Παππά Instagram: Η κούκλα ηθοποιός ξέρει πώς να κάνει τη διαφορά

Δανάη Παππά Instagram: Η κούκλα ηθοποιός ξέρει πώς να κάνει τη διαφορά
Δανάη Παππά Instagram: Προκάλεσε από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η Δανάη Παππά είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς αν και από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με τον χορό. Μάλιστα, όταν τελείωσε το σχολείο έκανε σεμινάρια χορού και θεάτρου στο Κέντρο Χορού Broadway της Νέας Υόρκης για τρεις μήνες. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, ξεκίνησε να ασχολείται και με το μόντελινγκ, κάνοντας κυρίως διαφημιστικά.

Στις αρχές του 2017 έγινε γνωστό πως πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά της Βάνας Δημητρίου «Το Τατουάζ», σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου. Μέσω της σειράς έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός, έχοντας τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο της σειράς, αυτόν της Άννας Ραζή. Όπως δήλωσε η ίδια, δέχτηκε πρόταση για να περάσει από οντισιόν για τη σειρά από τον Ανδρέα Γεωργίου.

«Ο Ανδρέας Γεωργίου με ανακάλυψε μέσω του προφίλ μου στο Instagram. Μου έστειλε μήνυμα και με κάλεσε στην Κύπρο για οντισιόν. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν, αν είμαι ηθοποιός κι αν μένω στην Ελλάδα».

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν, αν είναι ο αληθινός Ανδρέας, γιατί κυκλοφορούν πολλά ψεύτικα προφίλ. Μετά από την έρευνα που έκανα και είδα, ότι πραγματικά είναι αληθινή η πρόταση που μου κάνει, προχωρήσαμε τη συνεργασία», είχε αναφέρει για τη σειρά στην οποία συμπρωταγωνίστησε μεταξύ άλλων για δύο σεζόν μαζί με τον Απόστολο Γκλέτσο, την Εβελίνα Παπούλια, τη Μυρτώ Αλικάκη και την Κοραλία Καράντη.

Ακολουθεί μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της:

Πάντως, η Δανάη Παππά προκάλεσε από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση εξαιρετικές εντυπώσεις, κάνοντας όλους να αναρωτιούνται ποια είναι αυτή η πανέμορφη, ανερχόμενη ηθοποιός η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media με την παραπάνω φωτογραφία να είναι μια πρόσφατη ανάρτησή της στο πλαίσιο του throwback.

«Το διασκέδασα, μου άρεσε αυτό που συνέβαινε», είχε δηλώσει αργότερα η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας για τη δημοφιλία που της χάρισε ο ρόλος στη σειρά του Alpha καθώς και εκείνος στις «8 Λέξεις» από τον ΣΚΑΪ.

«Από την άλλη όμως με φόβισε όταν σε μια τέτοια ηλικία σου δίνεται μια τέτοια δημοσιότητα και γίνεσαι πιο γνωστός στον κόσμο πάει να πει ότι έχεις και άτομα τα οποία σε έχουν σαν πρότυπο», είχε εκφράσει στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments