Αθλητισμός

Κρμέντσικ ΠΑΟΚ: Τον ήθελε και η Μπεσίκτας αλλά έρχεται Θεσσαλονίκη

Κρμέντσικ ΠΑΟΚ: Τον ήθελε και η Μπεσίκτας αλλά έρχεται Θεσσαλονίκη
Κρμέντσικ ΠΑΟΚ: Ο 27χρονος έχει δώσει τα χέρια με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αντίστροφα μετά ο Μίχαελ Κρμέντσικ για την μετακόμιση του στη Θεσσαλονίκη, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, στην Τσεχία συνεχίζουν να ασχολούνται με την αποτυχημένη προσπάθεια της Μπεσίκτας να αποκτήσει τον 27χρονο διεθνή φορ. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα τσέχικης ιστοσελίδας με πρωταγωνιστή τον Κρμέντσικ, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Υπήρξαν έντονες εικασίες πως η Μπεσίκτας ενδιαφέρθηκε για τον διεθνή επιθετικό, προφανώς ωστόσο δεν κατέληξε σε συμφωνία μαζί του. Έτσι, ο Κρμέντσικ είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Ελλάδα, για το κλαμπ όπου αγωνίστηκε πρόσφατα ο Μίροσλαβ Στοχ. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον Κρμέντσικ, αρχικά για εξάμηνο δανεισμό από την Κλαμπ Μπριζ και έχοντας τη δυνατότητα να τον αγοράσει το ερχόμενο καλοκαίρι, εάν μείνει ευχαριστημένος με την απόδοσή του”.

Αυτός είναι ο φορ που θα φορέσει τα “ασπρόμαυαρα”

Ο ΠΑΟΚ βρήκε στο πρόσωπο του Μίχαλ Κρμέντσικ την λύση που έψαχνε στην επιθετική του γραμμή. Πρόκειται για έναν 27χρονο, με ύψος 1.91. Αγωνίζεται στην Μπριζ και σε εννέα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα του Βελγίου, έχει πετύχει τρία τέρματα ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ. Στο φετινό Champions League έχει αγωνιστεί σε τρεις αναμετρήσεις. Στο εντός έδρας (1-1) με την Λάτσιο, δύο λεπτά ως αλλαγή, στην αναμέτρηση Μπριζ – Ντόρτμουντ (0-3) ξανά ως αλλαγή, ενώ ήταν βασικός στην Γερμανία απέναντι στον ίδιο αντίπαλο για 66′ λεπτά.

Ο Τσέχος είναι προϊόν των ακαδημιών της Βικτόρια Πλζεν. Για να αγωνιστεί όμως στην συγκεκριμένη, νωρίτερα πήγε δανεικός στις Μπάνικ Σοκόλοφ, Κασλάφ, Μπάνικ Οστράβας και και Ντούγκλα Πράγας. Η τελευταία του χρονιά στην Βικτόρια Πλζεν (2019/20) ήταν αυτή που τράβηξε το ενδιαφέρον των Βέλγων για να τον κάνουν δικό τους. Σ’ αυτήν σε 20 αγώνες πρωταθλήματος και έναν Κυπέλλου πέτυχε 13 γκολ ενώ έδωσε και μία ασίστ. Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα αγωνίστηκε σε δυο ματς των προκριματικών του Champions League και δύο του Europa. Στο τελευταίο μάλιστα βρήκε και δίχτυα για δύο φορές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments