Lifestyle

Ανθή Σαλαγκούδη: Είμαι περήφανη για το επίθετό μου αλλά μου έκανε κακό

Ανθή Σαλαγκούδη: Είμαι περήφανη για το επίθετό μου αλλά μου έκανε κακό
Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν ήταν παιδικό μου όνειρο να κάνω παιδιά και νομίζω απομακρύνομαι όλο και πιο πολύ όσο περνάει ο καιρός».

Ανθή Σαλαγκούδη: Συνέντευξη έδωσε στο παρελθόν η Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Έλενα Πολυκάρπου. Η δημοσιογράφος που από σήμερα είναι στο survivor μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε επαγγελματικά λόγω του ονόματος της, την αυστηρή κριτική που δέχτηκε την περίοδο που εργαζόταν στην ΕΡΤ, αλλά και τι εκπομπή θα ήθελε να αναλάβει σήμερα. «Από τη μία είμαι πολύ περήφανη για τον πατέρα μου, για το επίθετό μου, χαίρομαι πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα, στον δικό μου κλάδο νομίζω πως μου έκανε κακό, αλλά έπαιξε σημαντικό ρόλο ότι δεν το διαχειρίστηκα εγώ σωστά και ο χαρακτήρας που είμαι. Είχα πάντα στο μυαλό μου ότι θα μου πουν, ότι πρέπει να αποδείξω… Το έβλεπα έτσι εγωιστικά, που δεν έπρεπε όμως.

Δεν ήταν παιδικό μου όνειρο να κάνω παιδιά και νομίζω απομακρύνομαι όλο και πιο πολύ όσο περνάει ο καιρός. Όταν έκανα την εκπομπή στην ΕΡΤ, ήμουν πολύ ψαρωμένη, δεν είχα και καμία βοήθεια. Ήμουν εύκολος στόχος. Επειδή ήμουν και γυναίκα, ακόμα περισσότερο», ανέφερε η Ανθή Σαλαγκούδη. «Τώρα, ιδανικά θα ήθελα να αναλάβω μια infotainment εκπομπή. Θα έλεγα και δελτίο. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα θεωρώ, εκτός από gossip, hardcore gossip, κουτσομπολιό», κατέληξε η Ανθή Σαλαγκούδη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments