Lifestyle

Κάτια Ταρμπάνκο: Ο νέος σύντροφος της κούκλας του Survivor

Κάτια Ταρμπάνκο: Ο νέος σύντροφος της κούκλας του Survivor
Κάτια Ταρμπάνκο: Το φαβορί του Survivor έχει αφήσει πίσω στην Αθήνα τη σχέση της. Ο δεσμός είχε γίνει γνωστός πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα φαβορί του φετινού Survivor. Η Κάτια Ταραμπάνκο μετά από την νίκη της στο GNTM 2 έχει βάλει στόχο για ακόμα ένα έπαθλο, αυτή τη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης. Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, τόσο με τις πολύ καλές επιδόσεις της στα αθλήματα όσο με την προσωπικότητά της. Σίγουρο είναι ακόμα ότι είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα είναι η μόνη που έχει και το «χαρτί», καθώς είναι Greece Next Top Model.

Η Κάτια Ταραμπάνκο πριν αναχωρήσει για το νησί, βρισκόταν στην Αθήνα με τον νέο της σύντροφο. Η ίδια φαινόταν πολύ χαρούμενη στο πλευρό του και αν και δεν πρόβαλε την σχέση της, ο φακός των παπαράτσι τους είχε απαθανατίσει να κάνουν βόλτα στην πόλη. Βέβαια υπήρξαν και φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιάννη Αποστολάκη, ωστόσο η ίδια τις διέψευσε κατηγορηματικά.

Τον νέο σύντροφο της Κάτιας φωτογράφισε το περιοδικό ΟΚ την στιγμή που οι δυο τους πιασμένοι χέρι – χέρι βόλταραν στην Αθήνα. Το ζευγάρι ήταν άνετο και δεν έκρυβε τον έρωτά του.

Ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο είναι στέλεχος της Οxygen bikes και συγκεκριμένα Ceo marketing. Την περίοδο 2011-2012 ο Κωνσταντίνος ως αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας πραγματοποίησε μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων γύρω από το άθλημα. Επίσης κατέχει δίπλωμα μάρκετινγκ και διαφήμισης από το London School of Foreign Trade, καθώς και μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ.

Δείτε τι δήλωσε η ίδια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments