Lifestyle

Survivor spoiler διαρροή 3 1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου σήμερα

Survivor spoiler διαρροή 3 1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου σήμερα
Survivor spoiler διαρροή 3 1: Τα πράγματα δυσκολεύουν και για τις δύο ομάδες αλλά μόνο μια θα είναι η νικήτρια.

Σήμερα Κυριακή 3 Ιανουαρίου Μαχητές και Διάσημοι έρχονται για μια ακόμα φορά αντιμέτωποι με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να νικήσουν στο αγώνισμα επάθλου. Το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης έχει επιστρέψει στις οθόνες μας από την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, με τη μεγαλύτερη τηλεοπτική περιπέτεια να ξεκινά πάλι.

Όσο περισσότερο κυλάει ο καιρός, τόσο πιο εξαντλημένοι και πιο πεινασμένοι είναι και οι Μαχητές και κυρίως οι Διάσημοι οι οποίοι μετρούν μικρό ποσοστό επιτυχίας στα αγωνίσματα την ώρα που ο Γιώργος Λιανός, ο παρουσιαστής του πετυχημένου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, έχει μια έκπληξη για και για τις δύο ομάδες.

Όπως ακούγεται στο trailer του σταθμού, έχει να κάνει μια ανακοίνωση καθώς δύο παίκτριες μπαίνουν στο Survivor προκειμένου να αλλάξουν τις ισορροπίες. Η μια είναι για τους Μαχητές και η άλλη είναι για τους Διάσημους.

Ο συνολικός αριθμός των παικτών που είδαμε στο πρώτο επεισόδιο, είναι 20 καθώς κάθε ομάδα αποτελείται από 10. Ωστόσο, τις επόμενες εβδομάδες, όπως είχε ανακοινωθεί από την αρχή, θα προστίθενται και νέοι παίκτες στο παιχνίδι, φέρνοντας τα πάνω… κάτω.

Βέβαια, πέρα από αυτή την αλλαγή, όπως έχει αναφέρει και η Μάρτζυ Λαζάρου στον αέρα της εκπομπής «Love it», το Survivor φέτος έχει μια ουσιαστική αλλαγή στους κανονισμούς και συγκεκριμένα όσο αφορά στις αποχωρήσεις, καθώς για πρώτη φορά θα δούμε να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση και από τις δύο ομάδες.

«Αλλάζουν τα πάντα ως προς την αποχώρηση των παικτών. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη, με θετική ψήφο, και για πρώτη φορά θα δούμε να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση και από τις δύο ομάδες. Αυτό, φαντάζομαι, θα προκύπτει από τα αγωνίσματα. Ξεχάστε ότι ξέρατε για το Survivor», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάρτζυ Λαζάρου.

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Όσο για το ποιος κερδίζει σήμερα Κυριακή 3 Ιανουαρίου στο νέο επεισόδιο του Survivor, τα πράγματα φαίνεται να είναι δύσκολα και για τις δύο ομάδες αλλά μόνο μια θα είναι η νικήτρια. Και με τους Μαχητές να έχουν ήδη αρκετές νίκες στο ενεργητικό τους, μπορούν να προσθέσουν ακόμα μια, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς οι Διάσημοι φαίνεται πως θα χάσουν για μια ακόμα φορά.

Ακολουθεί το trailer για το σημερινό επεισόδιο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments