Video

MEGA: Δύο νέες σειρές έρχονται από Δευτέρα – «Σχεδόν ενήλικες» με «Έξαψη» ρίχνονται στον ανταγωνισμό

MEGA: Δύο νέες σειρές έρχονται από Δευτέρα – «Σχεδόν ενήλικες» με «Έξαψη» ρίχνονται στον ανταγωνισμό
MEGA: Το κανάλι επενδύει στην μυθοπλασία με δύο σειρές που θα προβάλλονται από Δευτέρα 4 Ιανουαρίου. Καταξιωμένοι συντελεστές υπόσχονται γέλιο και δυνατές συγκινήσεις.

Οι ελληνικές σειρές αρχίζουν να κερδίζουν ξανά το έδαφος στις επιλογές των καναλιών. Η επιτυχία σειρών όπως το «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» και οι «Άγριες μέλισσες» κάνουν ξανά τους παραγωγούς να εμπιστευτούν την μυθοπλασία. Το MEGA που διαχρονικά ήταν ο τηλεοπτικός σταθμός που κέρδιζε την μάχη στα σίριαλ, με διαμάντια που προβάλλονται ακόμα στις επαναλήψεις, επιστρέφει με δύο δυνατά χαρτιά.

Οι σειρές «Έξαψη» και «Σχεδόν Ενήλικες» θα προβάλλονται τα βράδια της Δευτέρας από το MEGA.

Η πρώτη είναι η δραματική σειρά “Έξαψη” σε σενάριο Τίνας Καμπίτση, η οποία είχε γράψει στο παρελθόν πολλές σπουδαίες ελληνικές σειρές, όπως τις Θα σε δω στο πλοίο, Ονειροπαγίδα, Ου μοιχεύσεις, Daddy Cool, Ασυνήθεις Ύποπτοι και άλλες. Η “Έξαψη”, σε σκηνοθεσία σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου, θα μας οδηγήσει σε ένα περιπετειώδες ταξίδι με τους ήρωες να αναζητούν απαντήσεις στα συναισθηματικά αδιέξοδα, στις ανατροπές της συμβιβασμένης τους ζωής και σε θυελλώδη ερωτικά πάθη.

“Νιώθω megaλη έξαψη για τον ερχομό της “Έξαψης”. Είναι μια σειρά έντονων συναισθημάτων και συγκρούσεων και χαίρομαι που το Mega πόνταρε σε αυτά. Με μεγάλη προσμονή περιμένω την πρεμιέρα μας”, λέει στο News 24/7 η Τίνα Καμπίτση.

Σχεδόν Ενήλικες

Η δεύτερη είναι η κωμωδία της Μυρτώς Κοντοβά με τίτλο “Σχεδόν Ενήλικες”. Το MEGA φαίνεται να υπολογίζει πολύ σε αυτήν τη σειρά καθώς «τολμά» να την βάλει απέναντι από τις «Άγριες μέλισσες» και μάλιστα στη μέση της σεζόν. Το σενάριο υπογράφει η δοκιμασμένη Μυρτώ Κοντοβά που έχει αφήσει ιστορία με τα «Υπέροχα πλάσματα». Τώρα επιστρέφει με τέσσερις πρωταγωνιστές – πρώτης γραμμής –  που έρχονται να μοιραστούν μαζί μας αστείες στιγμές, τρυφερές καταστάσεις, έρωτα, μουσική́ και πολύ σασπένς. Πρόκειται για μία ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, για το σήμερα των ανθρώπων στην Αθήνα του 2020 που καταγράφει με απολαυστκό τρόπο όσα απασχολούν όλους μας τα πρώτα χρόνια της επιστροφής στη μετά – κανονικότητα.

Παράλληλα, το MEGA ετοιμάζει και άλλες ελληνικές σειρές που θα δούμε τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με το news247.gr, ο Μιχάλης Ρέππας θα κάνει την τηλεοπτική του επάνοδο στον σταθμό μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου στους “Συμπέθερους από τα Τίρανα”, την επιτυχημένη θεατρική τους παράσταση που θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη, ενώ αποκλειστικό συμβόλαιο με τον σταθμό έκλεισε και ο Ανδρέας Γεωργίου, ένας από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς της γενιάς του. Με τα παραπάνω πρόσωπα, το MEGA έρχεται να “παντρέψει” δύο εποχές και να μπει ανεβάσει ξανά τη μυθοπλασία στον θρόνο της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments