Ελλάδα

Έλενα Ακρίτα: Όποιος ξεφάντωσε στο Ντουμπάι να μπει 14 μέρες καραντίνα

Έλενα Ακρίτα: Όποιος ξεφάντωσε στο Ντουμπάι να μπει 14 μέρες καραντίνα
Έλενα Ακρίτα: Με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο σχολίασε την πρόσφατη είδηση ότι κάποιοι Έλληνες βρέθηκαν στο κοσμοπολίτικο και πανάκριβο Ντουμπάι.

Θέση για τις… περίφημες διακοπές Ελλήνων στο μακρινό Ντουμπάι πήρε η Ελληνίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η καταξιωμένη σεναριογράφος και αρθρογράφος, γνωστή για τη δηκτική της πένα, προέβη σε μια σχετική δημοσίευση στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Facebook, σχολιάζοντας την είδηση για το πάρτι Ελλήνων στο Ντουμπάι και ζητώντας να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών όσοι συμμετείχαν σε αυτό.

Η Έλενα Ακρίτα λοιπόν, με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο σχολίασε την πρόσφατη είδηση ότι κάποιοι Έλληνες βρέθηκαν στο κοσμοπολίτικο και πανάκριβο Ντουμπάι, επιδιδόμενοι σε πάρτι σε πριβέ κλαμπ χωρίς μέτρα προφύλαξης. Η πασίγνωστη δημοσιογράφος ανήρτησε ένα καυστικό σχόλιο στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου απαίτησε να τεθούν σε απομόνωση δύο εβδομάδων όσοι πήραν μέρος στο πρωτοχρονιάτικο ξεφάντωμα.

Ακολουθεί η ανάρτησή της στο Facebook:

Συγκεκριμένα η κυρία Ακρίτα έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook: «Όποιος ξεφάντωσε στο Ντουμπάι να μπει 14 μέρες καραντίνα. Που έψαχνα το βλήμα με ποιον κωδικό να ανάψω ένα κερί στον τάφο του πατέρα μου».

Το σχόλιο της κυβέρνησης για το Ντουμπάι

Για τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις εικόνες Ελλήνων να περνούν μερικές από τις ημέρες των εορτών σε χώρες του εξωτερικού όπου δεν ισχύουν αυστηρά μέρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είπε το εξής: «Έχουμε πει πριν από τα Χριστούγεννα, όταν αυστηροποιήσαμε τα μέτρα, ότι όποιος θα έρχεται από το εξωτερικό θα υποβάλλεται όχι μόνο στο PCR test 72 ωρών πριν έρθει, αλλά και σε rapid test στο αεροδρόμιο και θα μπαίνει και σε καραντίνα».

«Και αυτό το κάναμε όχι για να αποτρέψουμε τους Έλληνες φοιτητές που θα έρχονταν από το εξωτερικό αλλά κυρίως τους Έλληνες, που επειδή δεν θα μπορούσαν να πάνε στην Αράχωβα ή σε άλλα κοσμικά θέρετρα θα ήθελαν να πάνε κάπου αλλού στο εξωτερικό . Επομένως η καραντίνα δεν είναι κάτι καινούριο και θα μπουν σε καραντίνα όσοι επιστρέψουν. Οι περιορισμοί δεν είναι μόνο για αυτούς που δεν μπορούν να φύγουν στο εξωτερικό, είναι για όλους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments