Lifestyle

Ευγενία Δημητροπούλου: H όμορφη ηθοποιός μας συστήνει τους γονείς της

Ευγενία Δημητροπούλου: H όμορφη ηθοποιός μας συστήνει τους γονείς της
Ευγενία Δημητροπούλου: Η 36χρονη ηθοποιός βρέθηκε με τους γονείς της στην Ακρόπολη για βόλτα και μοιράστηκε μια υπέροχη φωτογραφία στα social media.

Η Ευγενία Δημητροπούλου είναι μία πολύ ταλαντούχα ηθοποιός της νέας γενιάς. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές, ταινίες αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις. Φέτος, πρωταγωνιστεί στη σειρά του ANT1 «Ήλιος».

Η 36χρονη ηθοποιός βρέθηκε με τους γονείς της στην Ακρόπολη για βόλτα και μοιράστηκε μια υπέροχη φωτογραφία στα social media. Οι τρεις τους ανέβηκαν στον Ιερό βράχο για περπάτημα και καφέ στο χέρι και αποφάσισαν να απαθανατίσουν τη στιγμή. Στη φωτογραφία, η Ευγενία κάθεται στο παγκάκι φορώντας αθλητικά ρούχα ενώ από πίσω της οι γονείς της ποζάρουν όρθιοι. Οι τρεις τους χαμογελούν και φαίνονται ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Οι τρεις τους ανέβηκαν στον Ιερό βράχο για περπάτημα με καφέ στο χέρι και αποφάσισαν να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία. Στη φωτογραφία, η Ευγενία κάθεται στο παγκάκι φορώντας κολάν, αθλητικά παπούτσια και μπουφάν ενώ από πίσω της οι γονείς της ποζάρουν όρθιοι.

«Οι γονείς μου. Τους οφείλω όχι μόνο το ζην αλλά το ευ ζην (είναι ακόμα οι δάσκαλοι μου). Σήμερα είχαμε επανάληψη τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης αύριο έχω διαγώνισμα», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments