Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Η ζωή μου με αυτόν τον άνθρωπο έχει αλλάξει τελείως

Κατερίνα Καινούργιου: Η ζωή μου με αυτόν τον άνθρωπο έχει αλλάξει τελείως
Κατερίνα Καινούργιου: Πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για όλα.

Ποδαρικό έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στο «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά. Η ξανθά παρουσιάστρια μίλησε για όλα. Για την σχέση της, την πορεία της, το κανάλι που βρίσκεται και για το πως αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό στην ζώνη που εμφανίζεται. Ο Νίκος Μουτσινάς την υποδέχτηκε με ένα θρόνο που όμως ήταν στολισμένος με τρέσες.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και η σχέση τους είναι πολύ καλή. Η Κατερίνα Καινούργιου ευχαρίστησε τον παρουσιαστή που τον χαρακτήρισε μέντορά της, γιατί την ανέδειξε και την «τσαλάκωσε», πράγμα που όπως είπε της έκανε καλό στην καριέρα της. Οι δυο τους θυμήθηκαν αστεία περιστατικά από την κοινή τους πορείας.

Ήθελα να σε ξεπεράσω, δεν τα κατάφερα

«Εσύ ο μέντοράς μου, αν δεν ήσουν εσύ δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Ο άνθρωπος που με ξεκλείδωσε, ο άνθρωπος που με έκανε αυτό που είμαι τώρα. Όταν ξεκίνησα δεν ήμουν καθόλου συμπαθής αλλά ήμουν πολύ κουμπωμένη. Με βοήθησες πάρα πολύ να τσαλακωθώ, να αυτοτρολαριστώ. Ήθελα να σε ξεπεράσω, δεν τα κατάφερα».

Η Κατερίνα μίλησε και για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Είναι κάτω από 5 χρόνια μικρότερός μου. Είμαι πολύ καλά, είμαι ήρεμη, χωρίς υπερβολές, Κλείνουμε δύο χρόνια. Είναι ένα φανταστικό παιδί με υπέροχη ψυχή. Μπορεί να χαρεί με το πιο απλό πράγμα. Η ζωή μου με αυτόν τον άνθρωπο έχει αλλάξει τελείως, έχω άλλες προτεραιότητες, χωρίς να πιέζω τον εαυτό μου. Όπως βγει» είπε.

Παράλληλα αποκάλυψε και μια γκάφα που έκανε με τη Ματίνα Νικολάου όταν είπε στον αέρα ότι ο σύντροφός της, Βασίλης Πορφυράκης, είναι πολύ μικρότερος από την ηθοποιό.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη εκεί που είμαι και θα παραμείνω και του χρόνου. Τώρα είναι και συμπαραγωγή με την Barkingwell και χαίρομαι ακόμα περισσότερο» είπε για το «Ευτυχείτε» και ρώτησε τον Νίκο αν θα μείνει στον ΣΚΑΪ..

«Το Open είναι ένα νέο κανάλι. Έχω μια εξαιρετική ομάδα που κάνει τη δουλειά. Πάντα κοιτάω τον ανταγωνισμό γιατί θέλω η ομάδα μου να είναι πρώτη. Μπορεί να ρωτήσω τι είχε ο ανταγωνισμός και μας πέρασε. Δεν έχουμε πάρει ποτέ κάτι από τον ανταγωνισμό και να το κάνουμε εμείς» είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments