Lifestyle

Πέτρος Κωστόπουλος: Τα έξοδα ήταν πληρωμένα, δεν έχω λεφτά για τέτοιο ταξιδι

Πέτρος Κωστόπουλος: Τα έξοδα ήταν πληρωμένα, δεν έχω λεφτά για τέτοιο ταξιδι
Πέτρος Κωστόπουλος: Τι απαντά ο πρώην εκδότης για τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά το ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολίασε εκ νέου τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει μετά την είδηση ότι πέρασε τις γιορτές στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων εν μέσω κορωνοϊού. Ο πρώην εκδότης είχε μια συνομιλία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, τη γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day του Alpha.

Η ίδια μετέφερε τα λεγόμενά του το πρωί της Δευτέρας. «Για την προσωπική του ζωή είναι πολύ χαρούμενος και το είχε ανάγκη να είναι ευτυχισμένος. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά, αν μπορούμε να πούμε, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρία στην οποία δουλεύει.

Δεν ήταν με δικά του έξοδα, γιατί δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι για εκείνον και τη σύντροφό του σε αυτή τη φάση της ζωής του. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε μια εταιρία που έχει μετοχές στο Nammos Dubai. Είχε 2.000 με 3.000 Έλληνες, εκτός από τους σελέμπριτις, γιατί υπήρχε η δυνατότητα να μείνουν σε χαμηλού μπάτζετ ξενοδοχεία. Γινόταν χαμός! Τον πείραξαν πιο πολύ τα σχόλια που του έλεγαν ότι είναι χρεοκοπημένος και εκείνος πάει διακοπές στο Ντουμπάι», περιέγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο με τη συνομιλία που μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το ίδιο είχε πει και ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα enikos.gr για το ρεβεγιόν στο Ντουμπάι. «Δεν είμαι στο Ντουμπάι για διακοπές. Εδώ είναι τα κεντρικά της εταιρείας που δουλεύω εδώ και καιρό. Εταιρεία επενδύσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη.

Είναι μάλιστα και βασικός μέτοχος στο Nammos Dubai, ενώ σύντομα θα επενδύσει και στην Ελλάδα. Ήρθα καλεσμένος για δουλειά και για Πρωτοχρονιά. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οπότε ό,τι κακόβουλο γράφεται με αφήνει αδιάφορο», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε ότι για το θέμα είχε ερωτηθεί και ο Στέλιος Πέτσας, τέως πλέον κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά τον σημερινό ανασχηματισμό.

«Έχουμε πει πριν από τα Χριστούγεννα, όταν αυστηροποιήσαμε τα μέτρα, ότι όποιος θα έρχεται από το εξωτερικό θα υποβάλλεται όχι μόνο στο PCR test 72 ωρών πριν έρθει, αλλά και σε rapid test στο αεροδρόμιο και θα μπαίνει και σε καραντίνα. Και αυτό το κάναμε όχι για να αποτρέψουμε τους Έλληνες φοιτητές που θα έρχονταν από το εξωτερικό αλλά κυρίως τους Έλληνες, που επειδή δεν θα μπορούσαν να πάνε στην Αράχωβα ή σε άλλα κοσμικά θέρετρα, θα ήθελαν να πάνε κάπου αλλού στο εξωτερικό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Επομένως η καραντίνα δεν είναι κάτι καινούργιο και θα μπουν σε καραντίνα όσοι επιστρέψουν. Οι περιορισμοί δεν είναι μόνο για αυτούς που δεν μπορούν να φύγουν στο εξωτερικό, είναι για όλους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments