Video

Survivor 4 spoiler 4/1: Ποια ομάδα κέρδισε τον αγώνα επάθλου – Αναστάτωση στην ομάδα των διάσημων

Survivor 4 spoiler 4/1: Ποια ομάδα κέρδισε τον αγώνα επάθλου – Αναστάτωση στην ομάδα των διάσημων
Survivor 4 spoiler 4/1: Οι μαχητές επέστρεψαν στις νίκες και απόλαυσαν το έπαθλο, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις στο χθεσινό επεισόδιο.

Το Survivor 4 επέστρεψε χθες με νέο επεισόδιο. Μετά την αποχώρηση για την ομάδα των διάσημων οι ομάδες επέστρεψαν στον στίβο μάχης για τον αγώνα επάθλου. Η νικήτρια ομάδα είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια ομελέτα με δυο αυγά και μια φέτα ψωμί. Μπορεί αυτό να μοιάζει λίγο, αλλά όταν είσαι δυο εβδομάδες στις συνθήκες του Survivor είναι αρκετό για να σου δώσει μεγάλο κίνητρο. Αυτό φάνηκε και από το πόσο κοντά ήταν οι δυο ομάδες στη μάχη.

Οι μαχητές εμφανίστηκαν πιο εύστοχοι στον τελικό στόχο και τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 10-6. Η διαφορά ήταν μικρότερη σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια κάτι που δείχνει ότι οι διάσημοι έχουν αρχίσει να μειώνουν τη διαφορά δυναμικότητας και τα επόμενα παιχνίδια αναμένονται πιο συναρπαστικά. Οι μαχητές λοιπόν πήραν τη νίκη και έφαγαν την ομελέτα που θα τους δώσει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια.

Άρχισαν οι εντάσεις στην ομάδα των διάσημων

Πριν οι δυο ομάδες πάνε στον αγώνα δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση στην παραλία της κόκκινης ομάδας. Πρωταγωνίστρια στο επεισόδιο ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο που εκνευρίστηκε με το γεγονός ότι κάποιοι συμπαίκτες της έκαναν δουλειές και την ξύπνησαν την ώρα που εκείνη κοιμόταν για να είναι έτοιμη στον αγώνα. Μάλιστα το νεαρό μοντέλο είχε έντονη αντίδραση σύμφωνα με όσα υποστήριξε η Αγγελική Λάμπρη.

«Σήμερα το πρωί στην καλύβα η Κάτια κοιμόταν στην φωτιά. Ο Πάνος προσπαθούσε να διατηρήσει την φωτιά κι έτυχε να είμαι μπροστά και έγινε κάτι που δεν ήταν τόσο ωραίο. Η Κάτια ξύπνησε επειδή ο Πάνος έκοβε καλάμια κι αυτή σηκώθηκε λίγο αγριεμένη βρίζοντας και δεν ήταν ωραίο. Έθιξε τον Πάνο με κάποιο τρόπο. Δεν μου άρεσε ο τρόπος της και το βρίσιμο γιατί συμπαθώ τον Πάνο.»

Μικρή παρεξήγηση υπήρξε και το βράδυ με αφορμή μερικές κουταλιές ρύζι που έφαγε παραπάνω ο Γιώργος Κοψιδάς. Συγκεκριμένα μια συμπαίκτρια του έδωσε το πιάτο της που είχε μέσα δυο κουταλιές ρύζι. Εκείνος έκρινε ότι είναι λίγο για να το μοιράσει κάτι που δεν άρεσε σε κάποιους. Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη και το θέμα τελείωσε εκεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments