Αθλητισμός

Μπάνε Πρέλεβιτς Γιώργος Βασιλακόπουλος: Έρχεται τρίτο σχήμα στις εκλογές της ΕΟΚ

Μπάνε Πρέλεβιτς Γιώργος Βασιλακόπουλος: Έρχεται τρίτο σχήμα στις εκλογές της ΕΟΚ
Μπάνε Πρέλεβιτς Γιώργος Βασιλακόπουλος: Πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι θα κατέβουν για την προεδρία τόσο ο Παναγιώτης Φασούλας, όσο και ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Σύμφωνα, όμως, με το sdna.gr, μια συνάντηση που έγινε μπορεί να αλλάξει τις ισοροοπίες στις επερχόμενες εκλογές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου με τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει και τρίτο σχήμα που θα πάρει μέρος στις εκλογές της ΕΟΚ, στο οποίο θα συμμετέχει ο θρύλος του ΠΑΟΚ.

Με βάση το ρεπορτάζ του γνωστού αθλητικού σάιτ, ο Μπάνε είχε συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και η ατζέντα είχε αρκετά ζητήματα. Δεν ειπώθηκε κάτι για το ζήτημα της προεδρίας, αλλά είναι δεδομένο πως ο Πρέλεβιτς θα έχει κομβικό ρόλο στο σχήμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς και που θα αποτελεί επίσης την κατάληξη των διεργασιών του τελευταίου διαστήματος.

Λόγω νόμου ο Βασιλακόπουλος δεν μπορεί να έχει θεσμικό ρόλο

Οι επαφές για την επόμενη μέρα της ΕΟΚ συνεχίζονται, με δεδομένο ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν μπορεί βάσει νόμου να έχει θεσμικό ρόλο στην διοίκηση. Σε κάθε περίπτωση, πλέον μπορούμε να μιλάμε για τρίτο πόλο στις επερχόμενες εκλογές, με ένα πρόσωπο που έχει γράψει την δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ.

Λίγα λόγια για τον Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι πρώην μπασκετμπολίστας, προπονητής και παράγοντας στο μπάσκετ. Γεννήθηκε στο Βελιγράδι στις 19 Δεκεμβρίου 1966. Στην Ελλάδα το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με την ΑΕΚ. Αγωνίστηκε ακόμα στον Ερυθρό Αστέρα και στη Βίρτους Μπολόνια.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς κέρδισε 5 τίτλους στην καριέρα του. Τους τέσσερις πρώτους με τον ΠΑΟΚ και τον τελευταίο με την Βίρτους Μπολόνια.

  • Κύπελλο Κυπελλούχων 1991
  • Πρωτάθλημα Ελλάδας 1992
  • Κύπελλο Κόρατς 1994
  • Κύπελλο Ελλάδας 1995
  • Κύπελλο Ιταλίας 1997

Από τον ΠΑΟΚ έχει περάσει από όλα τα πόστα (παίκτης, προπονητής, πρόεδρος). Το 2019 παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του προέδρου.

Αποτελεί τη «σημαία» του ΠΑΟΚ, έγινε ένας από τους πιο αγαπητούς της «ασπρόμαυρης» κερκίδας, καθώς εκτός από το πάθος του στο παρκέ, δεν τον σταματούσαν ούτε οι τραυματισμοί. Άλλωστε, δεν έγινε τυχαία σύνθημα το όνομα του, για την αγωνιστική προσφορά του στην ομάδα. «Ω Μπάνε Μπάνε…»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments