Διεθνή

Emma Stone: Φωτογραφίες με την εγκυμονούσα οσκαρική ηθοποιό

Emma Stone: Φωτογραφίες με την εγκυμονούσα οσκαρική ηθοποιό
Emma Stone: Τα νέα της εγκυμοσύνης είχαν διαρρεύσει από τον Σεπτέμβριο. Τώρα ήρθε η επιβεβαίωση.

Η ίδια δεν επιβεβαίωσε ποτέ τις φήμες για την εγκυμοσύνη της. Για την ακρίβεια δεν τις σχολίασε. Το νέο είχε μαθευτεί τον Σεπτέμβριο. Τώρα όμως η επιβεβαίωση ήρθε μέσα από την εικόνα της με φουσκωμένη κοιλίτσα. Οι παπαράτσι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και φυσικά όλου του πλανήτη.

Η 32χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εθεάθη να κάνει βόλτα και όπως είδαμε στις φωτογραφίες που διέρρευσαν δεν σταμάτησε στιγμή να κρατάει τρυφερά την κοιλιά της.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν έρθει περισσότερες λεπτομέρειες στην επιφάνεια, το μόνο σίγουρο είναι πως η Emma Stone και ο Dave McCary πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016, όπως αναφέρει το must.com, όταν η Stone εμφανίστηκε στο Saturday Night Live και ο Dave McCary ήταν σκηνοθέτης εκεί και οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2019. Για την ιστορία να πούμε ακόμη πως αν και ο γάμος τους ήταν προγραμματισμένος για τις 14 Μαρτίου, ο κορωνοϊός τους άλλαξε τα σχέδια και το ζευγάρι φέρεται να παντρεύτηκε μυστικά τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Λίγα λόγια για την Emma Stone

Η Έμιλι Τζιν Στόουν  είναι Αμερικανίδα ηθοποιός. Η Στόουν ήταν μέλος του καστ της τηλεοπτικής σειράς Drive, ενώ έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην κωμωδία Superbad (2007). Συμμετείχε στις ταινίες The House Bunny (2008) και Ghosts of Girlfriends Past (2009). Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε στις ταινίες Zombieland και Paper Man το 2009. Το 2010, η Στόουν έδωσε τη φωνή της στο χαρακτήρα Mazie της ταινίας Marmaduke και πρωταγωνίστησε στην κωμωδία Εύκολη…κατά Λάθος σε ένα ρόλο που της χάρισε μια υποψηφιότητα για το βραβείο Χρυσής Σφαίρας Καλύτερης Ηθοποιού (σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ). Το 2012 υποδύθηκε την Γκουέν Στέισι στην ταινία The Amazing Spider-Man, η οποία αποτελεί ένα αυτόνομο κεφάλαιο στη σειρά ταινιών Spider-Man και ακολουθεί την ιστορία από την αρχή. Το 2017 κέρδισε το Όσκαρ, το BAFTA και τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου σε κωμωδία ή μιούζικαλ για την ερμηνεία της στο La La Land.

Άλλη μια ταινία που πρωταγωνίστησε και σάρωσε τα βραβεία ήταν το «The Help». Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Έμα Στόουν, Βαϊόλα Ντέιβις, Οκτάβια Σπένσερ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Σίσι Σπέισεκ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Κρις Λόουελ, Άλισον Τζάνεϊ, Μέρι Στίνμπερτζεν, Μάικ Βόγκελ, Σίσιλι Τάισον. Η ταινία Βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Οκτάβια Σπένσερ, ενώ έλαβε άλλες τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ συμπεριλαμβανομένης και εκείνης για Καλύτερη Ταινία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments