Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Συνεχίζει να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό

Ιωάννα Μαλέσκου: Συνεχίζει να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό
Ιωάννα Μαλέσκου: «Νόμιζα πως άναψα φωτιά στα μάτια σου» γράφει η παρουσιάστρια στη σχετική λεζάντα.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αγαπά τις φωτογραφίσεις και τα social media και αυτό είναι ολοφάνερο, αφού φροντίζει να κάνει συνεχώς αναρτήσεις στο instagram. Άλλοτε μοιράζεται με τους ακολούθους της προσωπικές της στιγμές και άλλοτε επαγγελματικές. Ό,τι και αν ποστάρει όμως, φροντίζει κάθε φορά οι πόζες της να είναι ιδιαίτερες και να στέλνει το δικό της μήνυμα.

Όπως συνέβη και στο τελευταίο της story. Τι ανέβασε σε αυτό;

Η Ιωάννα Μαλέσκου, με ένα instastory που συνοδευόταν από μία ατάκα όλο νόημα, θέλησε να στείλει το δικό της ερωτικό μήνυμα. «Νόμιζα πως άναψα φωτιά στα μάτια σου… αλλά ήταν η αντανάκλαση της φωτιάς που είχες ανάψει εσύ στα δικά μου» έγραψε χαρακτηριστικά ποζάροντας δίπλα σε ένα αυτοκίνητο, και με το πρόσωπό της να αντανακλάται στο τζάμι.

Την ίδια ώρα, η Ιωάννα κοινοποίησε και κάποια πορτραίτα της και ολόσωμες λήψεις από φωτογραφίσεις της. Ξεχωρίζουν αυτές που φορά μια ολόσωμη, μαύρη φόρμα, μια μεγάλη αλυσίδα ίδιου χρώματος στο λαιμό, ενώ έχει τα μαλλιά της κάτω και κυματιστά. Το λουκ συμπληρώνει μια ζώνη και μπότες.

Αυτή είναι η απόφαση του ΣΚΑΪ για τη νέα χρονιά και το “Love it»:

Η μεταγραφή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ ήταν ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη της φετινής σεζόν. Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να επενδύσει σε μία ψυχαγωγική εκπομπή, κάνοντας στροφή στην έως τότε στρατηγική του και να εμπιστευτεί την ξανθιά παρουσιάστρια από την Κρήτη που εγκαταστάθηκε τελικά στην Αθήνα. Το «Love it» έκανε πρεμιέρα τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου προκειμένου να προλάβει τον ανταγωνισμό.

Παρά το γεγονός ότι οι επιδόσεις της εκπομπής δεν ήταν οι καλύτερες στην αρχή της σεζόν, το «Love it» έχει αρχίσει και σταθεροποιείται. Όπως αναφέρει το nassosblog.gr η σταθεροποίηση της εκπομπής σε διψήφιες επιδόσεις έχουν δώσει αέρα αισιοδοξίας στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ που την βλέπουν πλέον με άλλο μάτι. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα το κανάλι θέλει την παρουσιάστρια στο δυναμικό του και τη νέα σεζόν. Μάλιστα αναφέρει ότι επιθυμία των ανθρώπων του σταθμού είναι να αναλάβει τη ζώνη 10-1 με αρκετές αλλαγές τόσο στο περιεχόμενο όσο και στο πάνελ. Καθοριστικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις θα παίξουν οι επόμενοι δύο μήνες και η πορεία της εκπομπής σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Λίγα λόγια για την Ιωάννα Μαλέσκου

  • Ο σύντροφος της φτιάχνει μηχανήματα για νοσοκομεία.
  • Η πρώτη εκπομπή που παρουσίασε στην Κρήτη ήταν το “My forma” και ήταν μια δική της ιδέα. Όλοι την αποκαλούν ως «Η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης». Το θεωρεί τιμητικό.
  • Το 2020 η Ιωάννα Μαλέσκου αποτελεί την πιο πολυσυζητημένη μεταγραφή της χρονιάς και από το Κρήτη TV πηγαίνει στον ΣΚΑΪ. Σε παλιότερη συνέντευξη έχει πει πως γυμνάζεται 3-4 φορές την εβδομάδα, από 1,5 ώρα την κάθε φορά.
  • Τρώει τα πάντα άλλα με μέτρο και στη διατροφή της έχει πάντα πρωτεΐνη.
  • Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τις εκπομπές του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έδειχνε αποσπασματικά βίντεο από την εκπομπή της που ονομαζόταν «Καλό μεσημέρι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments