Lifestyle

Survivor spoiler 5 1: Η Κάτια Ταραμπάνκο εξηγεί γιατί ψήφισε για αποχώρηση την Αγγελική Λάμπρη

Survivor spoiler 5 1: Η Κάτια Ταραμπάνκο εξηγεί γιατί ψήφισε για αποχώρηση την Αγγελική Λάμπρη
Survivor spoiler 5 1: Ο Αλέξης Παππάς έχει ενοχληθεί λόγω της παρέας που κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο με τον Δημήτρη Κοψιδά.

Πρώτη υποψήφια για αποχώρηση από το «Survivor 4» είναι η Αγγελική Λάμπρη. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται σε αυτή την άσχημη για την ίδια κατάσταση μετά από το χθεσινό αγώνισμα ασυλίας του «Survivor 4», στο οποίο οι «Μαχητές» κέρδισαν με double score.

Έτσι, ήταν άνετοι και πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού σαν απλοί θεατές. Στο σημερινό trailer (5/1), αποκαλύπτεται μια άλλη πτυχή της διαμάχης του Αλέξη Παππά με τον Δημήτρη Κοψιδά.

Ο Αλέξης αποκαλύπει την ενόχλησή του για την παρέα που κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο με τον Κοψιδά, ενώ ο Τριαντάφυλλος κάνει το σχόλιό του: «Ίσως κάποιοι να ζηλεύουν τους δυνατούς παίκτες».

Ο «τυφλός» αγώνας

Στο σημερινό αγώνισμα οι παίκτες δεν έχουν δυνατότητα να δουν και ο στίβος αποδεικνύεται ακόμα πιο σκληρός από ό, τι είχαν φανταστεί. Κάποιοι παίκτες είναι πολύ απογοητευμένοι από τις ομάδες τους και άλλοι απολαμβάνουν τις νίκες τους. Πολύ σύντομα νέοι δυνατοί παίκτες θα μπουν στο παιχνίδι και θα ανατρέψουν τα δεδομένα των ομάδων. Δείτε το σημερινό (5/1) trailer του παιχνιδιού επιβίωσης:

Στο spoiler του «LoveIt» είδαμε ποιοι ήταν οι παίκτες που ψήφισαν την Αγγελική Λάμπρη, καθώς και ποια έδωσε την ψήφο της στον Δημήτρη Κοψιδά. Οι Κάτια, Ελευθερία και Κοψιδάς ψήφισαν την Αγγελική Λάμπρη γιατί είναι η πιο αδύναμη παίκτρια στα αγωνίσματα. Η νεοφερμένη και με ασυλία Ανθή Σαλαγκούδη, το ρύζι της οποίας ξεκίνησε την παρεξήγηση ανάμεσα σε Παππά-Κοψιδά ψήφισε τον Γιώργο, γιατί κάτι την … πείραξε.

Δείτε το βίντεο

Δεν πήρε μόνο η Αγγελική ψήφους για αποχώρηση. Άλλους τρεις ψήφους για να αποχωρήσει από το παιχνίδι πήρε ο Γιώργος Κοψιδάς και δύο ο Τριαντάφυλλος.

Οι χρήστες του twitter σχολίασαν αρνητικά την ψήφο της Άννας Μαρίας Βέλλη στον Κοψιδά, λέγοντας ότι δεν έχει δικαίωμα να ψηφίσει έναν δυνατό παίκτη, μιας και εκείνη δεν έχει αγωνιστεί ούτε μία φορά λόγω του τραυματισμού της. Ο Κοψιδάς φαίνεται να έχει την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, ενώ Τριαντάφυλλος και Καλλίδης είναι με διαφορά οι πιο αγαπημένοι παίκτες στα social media.

Δείτε τα spoilers από το LoveIt

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments