Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [05/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [05/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [05/01/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [05/01/21].

Κριός

Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα κοινωνική για εσάς. Αν έχετε κάπου να πάτε, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Μπορείτε να κάνετε ένα διαδικτυακό κάλεσμα, όπου καθένας από τους φίλους σας μπορεί να προσκαλέσει και κάποιον δικό του. Το πιθανότερο είναι ότι θα μιλήσετε περισσότερο και θα δράσετε λιγότερο σε ό, τι αφορά την ερωτική σας ζωή αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα κοινωνική για εσάς. Αν έχετε κάπου να πάτε, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Μπορείτε να κάνετε ένα διαδικτυακό κάλεσμα, όπου καθένας από τους φίλους σας μπορεί να προσκαλέσει και κάποιον δικό του. Το πιθανότερο είναι ότι θα μιλήσετε περισσότερο και θα δράσετε λιγότερο σε ό, τι αφορά την ερωτική σας ζωή αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δίδυμοι

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ενθαρρύνει εσάς και τον/την αγαπημένο /η σας να βγείτε και να συναναστραφείτε με κόσμο. Επειδή λόγω της κατάστασης αυτό είναι επικίνδυνο μπορείτε να το κάνετε μέσω διαδικτύου. Εάν έχετε παρατηρήσει ότι η σχέση σας έχει μείνει στάσιμη, αναζητήστε νέους κύκλους επαφών και καινούργιες δραστηριότητες.

Καρκίνος

Εάν αναρωτιέστε γιατί δεν φαίνεται να προσελκύετε ποτέ το είδος των ερωτικών συντρόφων που θέλετε, ίσως ψάχνετε για κάτι που δεν υπάρχει. Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας παροτρύνει να ξεχάσετε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες και απλώς βγείτε εκεί έξω και να είστε ο εαυτός σας. Μην σκέφτεστε τον έρωτα. Θα σας βρει αυτός την κατάλληλη στιγμή.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι βρίσκεστε ένα βήμα μπροστά και δύο βήματα πίσω σχετικά με μια συγκεκριμένη ρομαντική κατάσταση επειδή τείνετε να μην έχετε αυτοπεποίθηση στον εαυτό σας. Μπορεί να είχατε μία ή δύο εμπειρίες στο παρελθόν που σας κάνουν να έχετε δεύτερες σκέψεις.. Αντί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, ίσως είναι καλύτερο να προχωρήσετε και να πάρετε μια τολμηρή απόφαση.

Παρθένος

Αυτή θα ήταν η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα πάρτι και να προσκαλέσετε φίλους και γνωστούς, παλιούς και νέους. Αλλά λόγω της κατάστασης δεν γίνεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνομιλήσετε διαδικτυακά με παλιούς φίλους αλλά και νέες γνωριμίες. Μπορεί να μην προκύψει κάποιος μεγάλος έρωτας αλλά τουλάχιστον θα διασκεδάσετε πολύ.

Ζυγός

Δύο δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας σήμερα. Μπορείτε να εγκαταλείψετε εντελώς τα σχέδια και τους στόχους που έχετε θέσει με τον /την αγαπημένο /η σας ή να σταματήσετε να ανησυχείτε και να ασχολείστε υπερβολικά με τις λεπτομέρειες και να πιάσετε δουλειά. Αν θέλετε να κάνετε πρόοδο, δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε κάτι πρακτικό που αφορά την σχέση σας. Όποιο και αν είναι το σενάριο, φαίνεται ότι η μοίρα παρεμβαίνει για να σας δώσει ώθηση. Εάν θέλετε να γνωρίσετε αυτό το άτομο σοβαρά, τότε σήμερα θα έχετε κίνητρο για να κάνετε κάτι για αυτό. Κάτι που θα γίνει αρκετά σύντομα όπως φαίνεται.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να δυσκολευτείτε να καταλήξετε στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσετε σε ότι αφορά την σχέση σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει αναποφασιστικότητα στον δεσμό σας. Ξέρετε ότι θέλετε να είστε με αυτό το άτομο , αλλά ταυτόχρονα δεν θέλετε να χάσετε την ελευθερία σας. Ίσως θα βοηθούσε να αποφασίσετε τι πραγματικά έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια αίσθηση σύγκρουσης στην σχέση σας. Από τη μία πλευρά, το ελεύθερο πνεύμα σας επιθυμεί να κάνετε ό, τι θέλετε όταν το θέλετε. Από την άλλη πλευρά, έχετε μοιραστεί τόσες πολλές καλές στιγμές μαζί, και με λίγη δουλειά και συζήτηση πιστεύετε ότι όλα θα διορθωθούν. Μην βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση. Ακούστε την καρδιά σας.

Υδροχόος

Παρόλο που είναι υπέροχο να τα πηγαίνετε καλά με τον /την αγαπημένο/η σας, ένας καβγάς πότε – πότε ανάβει τα αίματα και ανεβάζει τα επίπεδα του πάθους. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει την ευκαιρία να διαφωνήσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να επωφεληθείτε και οι δύο από αυτό. Θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.

Ιχθύες

Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο αν θέλετε να κάνετε πρόοδο στην ερωτική σας ζωή. Βγείτε από την ζώνη άνεσης σας και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Αλλάξτε στυλ και ακολουθήστε μια νέα προσέγγιση. Να είστε βέβαιοι ότι θα λειτουργήσει θετικά. Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας φέρνει σε επαφή με τα συναισθήματά σας και διευκολύνει την επικοινωνία σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments