Ελλάδα

Πυροσβεστικό Σώμα: Εορταστική εκδήλωση στο Νοσοκομείο Λάρισας

Πυροσβεστικό Σώμα: Εορταστική εκδήλωση στο Νοσοκομείο Λάρισας
Πυροσβεστικό Σώμα: Κατά την εξέλιξη της εκδήλωσης ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του, αφού «καταρριχήθηκαν» στο προαύλιο χώρο της παιδιατρικής κλινικής, μοίραζαν γούρια, δώρα και μπαλόνια στους μικρούς ασθενείς.

Εορταστική «αποστολή» – εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 05 Ιανουαρίου 2021, στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Ο Διοικητής του νοσοκομείου, Δημήτριος Κατσικονούρης, υποδέχτηκε τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχο Νικόλαο Μπάλση, ως εκπρόσωπο του Αρχηγού ΠΣ Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη και λαμβάνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε το Πυροσβεστικό Σώμα για την αποδοχή του αιτήματος ενώ τόνισε ότι σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν να φτάσει παντού το μήνυμα της αγάπης, της αισιοδοξίας και της ελπίδας για τη νέα χρονιά.

Κατά την εξέλιξη της εκδήλωσης ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του (μέλη της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας-Διάσωσης της 8ης ΕΜΑΚ), αφού «καταρριχήθηκαν» στο προαύλιο χώρο της παιδιατρικής κλινικής, μοίραζαν γούρια, δώρα και μπαλόνια στους μικρούς ασθενείς, ενώ η πρόσοψη του κτηρίου φωτιζόταν από αστέρια με την συνοδεία εορταστικής μουσικής.

Ο Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μπάλσης μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «… σε συνεργασία με τον Διοικητή του νοσοκομείου και τη χορηγία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λάρισας, πραγματοποιήθηκε σήμερα αυτή η εκδήλωση. Ήταν σημαντικό σήμερα να βρεθούμε δίπλα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται και ειδικά στα μικρά παιδιά ευχόμενοι ότι το 2021 θα είναι έτος υγείας και ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον».

Στην εκδήλωση, η οποία οργανώθηκε από την διοίκηση του νοσοκομείου, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις προς περιορισμό της διασποράς του COVID-19, σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, παρευρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης και ο Διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ Αντιπύραρχος Χρήστος Ζουναλής.

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση:

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας»:

Ο Διοικητής του νοσοκομείου, Ηλίας Θεοδωρόπουλος, υποδέχτηκε τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων (Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Ιθάκη) Υποστράτηγο ΠΣ Ιωάννη Πετρούτσο ως εκπρόσωπο του Αρχηγού ΠΣ Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη και λαμβάνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε το Πυροσβεστικό Σώμα για την αποδοχή του συγκεκριμένου αιτήματος. Κατά την εξέλιξη της εκδήλωσης ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του μοίραζαν γούρια και μπαλόνια ανά όροφο στους ασθενείς, με την συνοδεία εορταστικής μουσικής από την μπάντα του Δήμου Πατρέων.

Ο Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Πετρούτσος μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «… σε συνεργασία με τον διοικητή του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας και τη χορηγία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα αυτή η εκδήλωση. Ήταν σημαντικό σήμερα να βρεθούμε δίπλα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται, ευχόμενοι ότι το 2021 θα είναι έτος ελπίδας για ένα καλύτερο  μέλλον».

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, προς περιορισμό της διασποράς του COVID-19, παρευρέθηκαν ο Περιφερειακός Διοικητής Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος Νικόλαος Ρουμελιώτης και ο Διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Επιπυραγός Γεώργιος Κολοκοτσάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments