Lifestyle

Kim Kardashian: Χωρίζει με τον Kanye West

Kim Kardashian: Χωρίζει με τον Kanye West
Kim Kardashian: Τίτλοι τέλους για το διάσημο ζευγάρι ύστερα από έξι χρόνια γάμου.

Kim Kardashian (Κιμ Καρντάσιαν) και Kanye West (Κάνιε Γουέστ), ύστερα από έξι χρόνια σχέσης και τέσσερα παιδιά φαίνεται πως χωρίζουν, με τα δημοσιεύματα σε όλον τον κόσμο να οργιάζουν. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι ζει χωριστά εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ η Page Six υπογραμμίζει ότι «κρατούν χαμηλό προφίλ, αλλά ο γάμος τους έχει τελειώσει. Ο γνωστός ράπερ «έχει τελειώσει εντελώς με όλη την οικογένεια. Δεν θέλει να έχει σχέση με αυτούς».

Παράλληλα, η 40χρονη τηλεπερσόνα έχει ήδη βγάλει τη βέρα της και έχει προσλάβει τη διάσημη δικηγόρο διαζυγίων Λόρα Βάσερ (Laura Wasser), της οποίας οι πελάτες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τους Τζόνι Ντεπ και Αντζελίνα Τζολί. «Η Κιμ προσέλαβε τη Λόρα Βάσερ και βρίσκονται σε συνομιλίες για διευθέτηση» αναφέρει πηγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάνιε Γουέστ είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media τον περασμένο Ιούλιο πως «προσπαθώ να χωρίσω από τότε που η Κιμ συναντήθηκε με τον Meek στο Warldolf για τη μεταρρύθμιση των φυλακών». Μάλιστα, αποκάλεσε την Κρις Τζένερ «Kris Jong-Un» και ισχυρίστηκε ότι οι Καρντάσιαν προσπαθούσαν να τον αναγκάσουν να κάνει ψυχιατρική θεραπεία.

Στη συνέχεια, ο 43χρονος εμφανίστηκε απρόθυμα στα γενέθλια της Κιμ στην Ταϊτή τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά για μία μόνο ημέρα. «Εμφανίστηκε αργά και έφυγε νωρίς. Το μόνο που έκανε ήταν να φέρει το ολόγραμμα του πατέρα της Ρόμπερτ Καρντάσιαν και μετά έφυγε από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούσε» δήλωσε πηγή από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον.

Η Κιμ ξεκίνησε το δεσμό της με τον Κάνιε Γουέστ τον Απρίλιο του 2012, όταν ακόμα ήταν νομικά παντρεμένη με τον Χάμφρις.Το διαζύγιο Καρντάσιαν – Χάμφρις βγήκε στις 3 Ιουνίου 2013, λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου παιδιού της με τον Γουέστ. Έπειτα, το ζευγάρι ξεκίνησε τις ετοιμασίες του γάμου του, που έγινε τελικά στις 24 Μαΐου 2014, στο Φορτ Ντι Μπελβεντέρε της Φλωρεντίας στην Ιταλία. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: τη Νορθ (γενν. 23 Οκτωβρίου 2013), τον Σεντ (γενν. 5 Δεκεμβρίου 2015), την Σικάγο (γενν. 15 Ιανουαρίου 2018) και τον Ψαλμ, (γενν. 10 Μαΐου 2019).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments