Lifestyle

Μάριος Φραγκούλης: Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν ξεκάθαρη – Δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά από μένα

Μάριος Φραγκούλης: Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν ξεκάθαρη – Δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά από μένα
Μάριος Φραγκούλης: Ο διεθνούς φήμης τενόρος μίλησε για την θεία του Ρένα Βλαχοπούλου, για την καλλιτεχνική του πορεία και για την σκέψη του να υιοθετήσει παιδί.

Ο Μάριος Φραγκούλης έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο. Ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης μίλησε για όλα. Για τα μελλοντικά του σχέδια αλλά και για την σχέση του με τις θείες του Ρένα Βλαχοπούλου και Μάγια Μελάγια. Για την μεγάλη ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου είπα χαρακτηριστικά ότι ήταν «σφιχτή» στα οικονομικά αν και αργότερα μπόρεσε να την γνωρίσει καλύτερα και έχει από αυτήν τις καλύτερες αναμνήσεις.

Μίλησε ακόμα για τις πρώτες του αναμνήσεις στην Αφρική και για το πλήγμα της εγκατάλειψης από τους γονείς του σε μια άγνωστη ακόμα γι αυτόν Ελλάδα.

«Η θεία Ρένα αυτό που ήταν στις ταινίες ήταν και στη ζωή της. Ήταν τρομερά ευχάριστος άνθρωπος, έκανε τις γκριμάτσες της, τα αστεία της πάντα. Είχε τρομερή ενέργεια, τρομακτική ενέργεια. Ήμουν μικρός και είχα πάει να της πω τα κάλαντα και μου έδωσε ένα δίφραγκο. Μου είπε “από εμένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά, τα λεφτά θα τα βγάλεις μόνος σου, θα δουλέψεις πάρα πολύ στη ζωή σου. Σε εμένα θα έχεις τροφή, στέγη και οικογενειακή ασφάλεια, αλλά τα χρήματα θα τα βγάλεις μόνος σου» ανέφερε, αρχικά, ο ίδιος.

«Ήταν πολύ μεγάλο μάθημα. Το βρήκα λίγο παράξενο και είπα γιατί δεν μου έδωσε δεκάρικο, αλλά υπήρχε λόγος. Ήταν “σφιχτή”, αλλά έτσι όπως τη γνώρισα αργότερα, δηλαδή είχε έρθει και στη δραματική σχολή, όταν ήμουν στο Λονδίνο… Ποτέ δεν με άφησε να βάλω το χέρι στην τσέπη, όταν βγαίναμε έξω να φάμε παρέα πάντα κερνούσε. Αυτό πιστεύω ότι ήταν και το σωστό. Δηλαδή όταν έχεις ένα νέο παιδί πρέπει να του μάθεις κάποια πράγματα. Στη συγκεκριμένη φάση, ήταν ένα μάθημα που έπρεπε να μάθω εγώ μικρός» συμπλήρωσε.

«Ακόμα σκέφτομαι να υιοθετήσω παιδί»

Στη συνέχεια, ο Μάριος Φραγκούλης θυμήθηκε τις κορυφαίες στιγμές του στη σκηνή, σε μια πορεία που ξεκίνησε από τα μιούζικαλ και συνεχίστηκε στην όπερα και περιέγραψε δυσκολίες και περιστατικά μιας συναρπαστικής ζωής, μοιρασμένης ανάμεσα σε Αμερική και Ευρώπη.

Ακόμη, μίλησε με ειλικρίνεια για την αίσθηση της μοναξιάς που τον ακολουθεί, ιδίως στα μεγάλα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο, και μοιράστηκε την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά: «θα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου, γιατί κι εγώ κατά κάποιο τρόπο υιοθετημένο παιδί ήμουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments