Lifestyle

Πέτρος Κωστόπουλος: Επεισόδιο κατά την άφιξή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Πέτρος Κωστόπουλος: Επεισόδιο κατά την άφιξή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος
Πέτρος Κωστόπουλος: Έφτασε στην Ελλάδα μετά το πολυσυζητημένο ταξίδι του στο Ντουμπάι. Ωστόσο ξεσήκωσε διαμαρτυρίες κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Πέτρος Κωστόπουλος από το Ντουμπάι όπου βρισκόταν τις τελευταίες μέρες. Ο σάλος που προκλήθηκε στα social media για τα κορωνοπάρτι στα Αραβικά Εμιράτα, ενόχλησε τον πρώην εκδότη που σήμερα δήλωσε για ακόμα μία φορά στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν ότι είχε ταξιδέψει για δουλειά. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν ήταν μόνος του στο Ντουμπάι αλλά με τη φημολογούμενη σύντροφό του Κατερίνα Λιόλιου και άλλους Έλληνες που βρέθηκαν για να περάσουν την Πρωτοχρονιά εκεί.

Ωστόσο διαμαρτυρίες συνόδευσαν την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό, αλλά επιχείρησε να αποχωρήσει πριν βγουν τα αποτελέσματα. Αυτός φαίνεται πως ήταν ο λόγος που συνεπιβάτες του αντέδρασαν, με αποτέλεσμα να γίνει επεισόδιο με διαμαρτυρίες και φωνές.

Το TLIFE εξασφάλισε βίντεο από το αεροδρόμιο

Ο πρώην εκδότης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν μίλησε για «δολοφονία χαρακτήρων» και τόνισε ότι στο Ντουμπάι πήγε για δουλειά. Μάλιστα είπε ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ για όλα τα σχόλια που γράφτηκαν και ακούστηκαν για εκείνον. Ο κ. Κωστόπουλος επέστρεψε μόνος του στο Ελ. Βενιζέλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments