Lifestyle

Τζένιφερ Λόπεζ: Αυτή γυμνάζεται εμείς ιδρώνουμε

Τζένιφερ Λόπεζ: Αυτή γυμνάζεται εμείς ιδρώνουμε
Τζένιφερ Λόπεζ: Η εκρηκτική τραγουδίστρια είναι σέξι σε ό,τι κι αν κάνει.

Ύστερα από ένα σύντομο διάλειμμα λόγω Χριστουγέννων, η Τζένιφερ Λόπεζ επέστρεψε στα social media αναρτώντας ως είθισται προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά ανάρτησε μια φωτογραφία την ώρα που έκανε γυμναστικά και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η 51χρονη σταρ μετά τις γιορτές φαίνεται πως έπιασε αμέσως δουλειά προκειμένου να διατηρήσει τη σέξι σιλουέτα της και δεν άφησε παραπονεμένους.  Φορώντας ένα μαύρο κολλάν, ένα άσπρο μπλουζάκι και έχοντας τα μαλλιά της σγουρά γυμνάζεται και δίνει το καλό παράδειγμα.

Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε:

Μάλιστα, μία μέρα πριν είχε κάνει ένα live στην ίδια πλατφόρμα διαφημίζοντας τη νέα σειρά καλλυντικών που φέρουν το όνομα της. Τι έκανε σε αυτό; Φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα έδειξε στους εκατομμύρια ακολούθους της πως αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπό της.

“Να είμαστε ευγνώμονες για ό, τι έχουμε”

Η Τζένιφερ Λόπεζ αυτές τις γιορτές, καθώς έδωσε ένα φαντασμαγορικό σόου στην Times Square στη Νέα Υόρκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η 51χρονη εμφανίστηκε εκθαμβωτική με ένα μπλε φόρεμα Balmain, ενώ πήγε στο Midtown με το μετρό. Κατά τη διάρκεια του σόου αναπόλησε τις στιγμές από το Super Bowl τον Φεβρουάριο και είπε στους θεατές ότι αυτή η γιορτή της Πρωτοχρονιάς θα είναι «λίγο διαφορετική».

«Και αυτό είναι εντάξει. Αν φέτος μάθαμε κάτι, είναι να είμαστε ευγνώμονες για ό, τι έχουμε και να αγαπάμε κάθε στιγμή. Χάσαμε πάρα πολλά. Πάρα πολλά για να θεωρούμε την κάθε στιγμή δεδομένη», είπε χαρακτηριστικά.

Ένα συγκινητικό μήνυμα για την πανδημία είχε στείλει και κατά την παραλαβή του People’s Icon Award:

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια στα φετινά E! People’s Choice Awards, κέρδισε το People’s Icon Award, με την παραλαβή του βραβείου να είναι ιδιαίτερη και την ίδια να ξεσπά σε δάκρυα βλέποντας τα μηνύματα των παιδιών της και μερικών διάσημων φίλων της. «Το 2020 δεν ήταν αστείο, σωστά; Εννοώ πριν από το 2020, εμείς είχαμε εμμονή να κερδίσουμε αυτό το βραβείο, να είμαστε υποψήφιες για αυτό το βραβείο. Προσπαθούσαμε να πουλήσουμε τους περισσότερους δίσκους ή να έχουμε τις καλύτερες κινηματογραφικές εισπράξεις. Όμως, η φετινή χρονιά τα ισοπέδωσε όλα. Μας έδειξε τι έχει σημασία, τι δεν έχει και κατά τη γνώμη μου, ενίσχυσε την άποψη ότι αυτό που μετρά περισσότεροι είναι οι άνθρωποι. Όλοι μας», είπε η Λόπεζ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments