Lifestyle

Τζώρτζογλου: Η μητέρα μου ήταν 15 χρονών όταν με γέννησε – Τι εξομολογήθηκε για τον θάνατό της

Τζώρτζογλου: Η μητέρα μου ήταν 15 χρονών όταν με γέννησε – Τι εξομολογήθηκε για τον θάνατό της
Τζώρτζογλου: Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη ο ηθοποιός μίλησε για την σχέση που είχε με την μητέρα του αλλά και για την πίστη του στον Θεό.

Στο «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου και μίλησε για τον χαμό της μητέρας του. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός ο ίδιος ήταν στην Αμερική όταν τον ειδοποίησαν ότι «φεύγει». Μίλησε ακόμα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια με την ασθένειά της αλλά και για την δύναμη της πίστης του στον Θεό. Ακόμα μοιράστηκε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Ελλάδα και στην Αμερική.

Ο χαμός της μητέρας του

«Η μάνα μου με έκανε στα 15 της. Έχουν γεννηθεί άλλα δύο παιδιά, ο Γιώργος και ο Σπύρος. Είχα μια πολύ ιδιαίτερη σχέση γιατί μας ενώνουν πολλά. Για τη μάνα μου έγινα ηθοποιός. Για τη μάνα μου ξεκίνησα τα πρώτα μου σίριαλ για να με βλέπει στην τηλεόραση επειδή δεν μπορούσε να έρθει στο θέατρο. Ήμασταν κολλητοί. Υπέφερε τα τελευταία χρόνια από ΧΑΠ και ήταν πολύ δύσκολο. Δεν μας επέτρεπαν να τη δούμε. Στα τελευταία της ήταν δύσκολο να τη βλέπω. Ήμουν Αμερική όταν με πήραν και μου είπαν ότι η μαμά φεύγει. Την είδα μέσα από το κινητό και της είπα “μη φύγεις, έρχομαι”. Φτάνω, πηγαίνω στο νοσοκομείο, με κατάλαβε, δεν μπορούσε να μιλήσει, κάθισα δίπλα της και προσευχόμουνα. Δεν είχα περιθώριο να στεναχωρηθώ» εξομολογήθηκε.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι η μητέρα του είχε φτάσει κοντά στον θάνατο και στο παρελθόν και εκείνος έφερε ένα γέροντα -παρά το γεγονός ότι οι γιατροί ήταν σίγουροι για την κατάληξη- ο οποίος του είπε ότι θα γίνει καλά. «Επανήλθε μετά από έναν μήνα» είπε.

Αποκάλυψε δε ότι πέρασε από πολλές οικονομικές δυσκολίες, η πίστη του κλονίστηκε αλλά παρέμεινε κοντά στην Εκκλησία.

«Στην Αμερική είχα χιλιάδες δυσκολίες με τον Αλκιβιάδη, να βρίσκω δουλειά την τελευταία στιγμή όταν τελειώναν όλα τα λεφτά. Πολλές φορές ήταν τόσες οι δυσκολίες που σταματούσα να πιστεύω. Πήγαινα στην εκκλησία και προσευχόμουν για τον γιο μου, για να τελειώσει τις σπουδές του», είπε.

«Είμαι λίγο Ζορμπάς στη ζωή μου. Στον τάφο μου θα ήθελα να γράψουν “ένας άνθρωπος που έζησε πολύ και βαθιά”. Κάνε ό,τι θέλεις με αγάπη» είπε για τον εαυτό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments