Lifestyle

Ανθή Σαλαγκούδη: Το ποσό που πήρε για να πάει στο Survivor

Ανθή Σαλαγκούδη: Το ποσό που πήρε για να πάει στο Survivor
Ανθή Σαλαγκούδη: Η ομάδα των Διάσημων ενισχύθηκε με ακόμα μια παίκτρια προσφάτως.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η νέα «μεταγραφή» για την ομάδα των Διάσημων καθώς μπήκε στο πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, στο Survivor, πριν από ελάχιστες ημέρες και ήδη έχει προκαλέσει πολλή συζήτηση γύρω από το όνομά της.

Η ομάδα των Διάσημων ενισχύθηκε με ακόμα μια παίκτρια λοιπόν, την Ανθή Σαλαγκούδη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002 και για δύο χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα «Μακεδονία» και τα περιοδικά του Ομίλου.

Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή». Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα».

Είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη. Έρχεται στο Survivor για να ζήσει το καλύτερο ρεπορτάζ μέχρι σήμερα, όπως φαίνεται να έχει αναφέρει η ίδια. Επιπλέον, δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του παιχνιδιού. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από το δημοσίευμα του thetoc, η γοητευτική δημοσιογράφος έκανε «χρυσό» συμβόλαιο.

Και αυτό γιατί, προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή της λέγοντας το πολυπόθητο «ναι» ώστε να μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, συμφώνησε να παίρνει 6.500 ευρώ για όσο θα μείνει εκεί. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως δεν ήταν από την αρχή του Survivor στο παιχνίδι.

Η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε την Κυριακή μαζί με την Ασημίνα Ιγγλέζου, ενισχύοντας την ομάδα των Διάσημων που δεν τα πάνε και τόσο καλά. Και αυτό δεν ισχύει μόνο σε επίπεδο αγωνισμάτων, αλλά και σε… μουρμούρα μεταξύ τους που είναι αποτέλεσμα της έλλειψης σωστού φαγητού.

Σαρωτικός ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments