Lifestyle

Πέτρος Κωστόπουλος: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη – Κότες και χαβιέδες

Πέτρος Κωστόπουλος: Προσφεύγει  στη δικαιοσύνη – Κότες και χαβιέδες
Πέτρος Κωστόπουλος: Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το ταξίδι του στο Ντουμπάι.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος απειλεί ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη, διεκδικώντας αποζημίωση καθώς ο ίδιος διαψεύδει το επεισόδιο που φέρεται να είχε στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή του από το Ντουμπάι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Κωστόπουλος με αναρτήσεις στο προσωπικό και επίσημο προφίλ του στο Instagram έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά το περιστατικό αυτό, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρει πως θα καταφύγει στη δικαιοσύνη, τόσο για τις φωτογραφίες, όσο και για τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθούν αναλυτικά όλα τα stories που έκανε στο Instagram:

«Πήγα εκεί γιατί δουλεύω, είναι γνωστό αυτό. Είναι πάρα πολύ άσχημα τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκα. Από τη στιγμή που δεν γνωρίζει ο άλλος τη ζωή σου, τι ζεις, αν έχεις λεφτά, αν έχεις δουλειά, δεν έχει μια εικόνα και δεν μπορεί να αναφέρει διαφορά», είχε αναφέρει κατά την άφιξη του στην Ελλάδα.

«Υπάρχουν κτήνη τα οποία είναι του διαδικτύου… Για οποιοδήποτε άλλο κτήνος υπάρχουν διάφοροι ρατσισμοί, για γκέι, για μαύρους, για άσπρους, για γυναίκες, ας τους σκεφτούμε όλους πριν μιλήσουν και κριτικάρουν εμένα», είχε προσθέσει χαρακτηριστικά.

Σάλος με την κοσμική Αθήνα που άλλαξε χρόνο στο Ντουμπάι

Αξίζει να αναφέρουμε πως σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το ταξίδι του στο Ντουμπάι, ενώ στο στόχαστρο έχουν βρεθεί και άλλοι Έλληνες οι οποίοι βρέθηκαν στη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού με σκοπό να γιορτάσουν την έλευση του 2021 και την Πρωτοχρονιά.

Εξάλλου, το Ντουμπάι είχε φροντίσει μέσα από διαφημιστικές καμπάνιες με το μήνυμα «We are open» να ενημερώσει έγκαιρα τους λάτρεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πως θα καλοδεχόταν τους πάντες.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί Έλληνες celebrities, μαρτύρησαν το πώς πέρασαν στη μακρινή πόλη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη νέα του αγαπημένη, ο Χάρης Σιανίδης, , η Σοφία Χαρμαντά, η Ιωάννα Μπέλα, η Σήλια Κριθαριώτη αλλά και η Μαρίνα Βερνίκου, ευχαριστήθηκαν τον ηλιόλουστο καιρό του Ντουμπάι και βρέθηκαν σε εντυπωσιακά πάρτι για την αλλαγή της χρονιάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments