Lifestyle

Survivor spoiler 7 1: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα – Ποιος αποχωρεί

Survivor spoiler 7 1: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα – Ποιος αποχωρεί
Survivor spoiler 7 1: Ο τέταρτος κύκλος έχει καταφέρει μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες να κερδίσει τους τηλεθεατές και όλοι έχουν αγωνία για το ποιος θα φύγει.

Λόγω των αιφνίδιων και πολύ βίαιων γεγονότων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το χθεσινό (Τετάρτη 6 Ιανουαρίου) επεισόδιο του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, δεν προβλήθηκε, με αποτέλεσμα να βγει στον αέρα σήμερα Πέμπτη 7 Ιανουαρίου.

Ο τέταρτος κύκλος έχει καταφέρει μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες να κερδίσει τους τηλεθεατές και να γίνει η εβδομαδιαία τηλεοπτική συνήθειας που χρειαζόταν το κοινό τα βράδια του, αν και δεν προβάλλεται κάθε ημέρα παρά μόνο κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Ο καυγάς, το αγώνισμα επάθλου και το εκρηκτικό συμβούλιο του νησιού

Στο επεισόδιο λοιπόν, της Πέμπτης, το οποίο όπως αναφέραμε και παραπάνω, είναι έκτακτο, θα δούμε τα πάντα. Αρχικά θα δούμε τον καυγά στην παραλία που βρίσκονται οι Μαχητές. Πρωταγωνίστρια σε αυτό είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο άνθρωπος με τον οποίο έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση.

Στη συνέχεια θα δούμε το αγώνισμα επάθλου, ένα έπαθλο που λέγεται πως είναι αρκετά σημαντικό. Αν και οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, μόνο μια ομάδα θα πανηγυρίσει το αποτέλεσμα και μιας και μας έχουν συνηθίσει σε νίκες, δεν είναι άλλοι από τους… μπλε, δηλαδή τους Μαχητές.

Τέλος, έχουμε το εκρηκτικό συμβούλιου στο νησί με πολύ ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, με την Κάτια να βγαίνει η πιο δημοφιλής παίκτρια, για ακόμα μια φορά ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το άτομο που αποχωρεί, είναι από την ομάδα των Διάσημων και πρόκειται για την Αγγελική Λάμπρη.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Σαρωτικός ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments