Video

PogChamp: To Twitch αφαιρεί το emote από την πλατφόρμα

PogChamp: To Twitch αφαιρεί το emote από την πλατφόρμα
PogChamp: Παρελθόν αποτελεί το δημοφιλές emote PogChamp από την πλατφόρμα του Twitch, ύστερα από ένα tweet του Ryan Gootecks Gutierrez.

Το Twitch ανακοίνωσε πως αφαιρεί το δημοφιλές emote PogChamp από την υπηρεσία του. Ο λόγος της αφαίρεσης και πώς σχετίζεται με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Παρελθόν αποτελεί το δημοφιλές emote PogChamp από την πλατφόρμα του Twitch, ύστερα από ένα tweet του Ryan Gootecks Gutierrez.

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος στον βασίζεται το emote, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter και έγραψε το εξής για την εισβολή των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο:

«Θα υπάρξει πολιτική αναταραχή για τη γυναίκα που εκτελέστηκε σήμερα μέσα στο Καπιτώλιο ή θα πεθάνει μάταια ο #MAGAMartyr;». Μετά από λίγο, το Twitch με ανάρτηση ανακοίνωσε πως βάζει τέλος στη χρήση του PogChamp, ώστε να μην ενθαρυνθεί περαιτέρω η χρήση βίας.

Χαρακτηριστικά, η δημοφιλής πλατφόρμα ανακοίνωσε το εξής:

«Έχουμε πάρει την απόφαση να αφαιρέσουμε το emote PogChamp μετά από δηλώσεις από το πρόσωπο από το οποίο εμπνεύστηκε, ενθαρρύνοντας περαιτέρω βία μετά από όσα έλαβαν χώρα στο Καπιτώλιο σήμερα». mΜάλιστα, το Twitch αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί με την κοινότητα για να δημιουργήσει ένα νέο emote, αλλά δεν έχει αποκαλύψει τι θα συνεπάγεται αυτή η διαδικασία.

Όπως ήταν φυσικό, η απόφαση του Twitch έχει ξεσηκώσει πολλές αντιδράσεις και αρκετοί Youtuber σχολιάζουν το γεγονός.

Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments