Lifestyle

Αγγελική Λάμπρη: Το παρασκήνιο της αποχώρησής της – Γιατί την ψήφισαν

Αγγελική Λάμπρη: Το παρασκήνιο της αποχώρησής της – Γιατί την ψήφισαν
Αγγελική Λάμπρη: Η γνωστή ηθοποιός είναι η παίκτρια που αποχώρησε.

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες, η ομάδα των Διάσημων έχασε έναν ακόμα παίκτη μετά την πρώτη αποχώρηση του πυγμάχου Μιχάλη Αρναούτη. Ο λόγος για την Αγγελική Λάμπρη η οποία ήταν η δεύτερη παίκτρια που έφυγε από το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, το Survivor.

Η γνωστή ηθοποιός συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό και μεταξύ των τεσσάρων συνολικά υποψηφίων ήταν αυτή που αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της, επιβεβαιώνοντας τα spoilers. Κάποιοι από την ομάδα της βέβαια, δεν έκρυψαν την αντίδρασή τους και έδειξαν σοκαρισμένοι με την αποχώρησή της αφού δεν το περίμεναν.

Παρά τη νίκη τους στο τελευταίο αγώνισμα, με έπαθλο το φαγητό, το κλίμα στους Μαχητές δεν ήταν καθόλου καλό καθώς υπήρξαν εντάσεις τόσο με τον πρώτο υποψήφιο, τον Κώστα Παπαδόπουλο, όσο και με τη Σοφία Μαργαρίτη, η οποία ήταν αυτή που επέλεξε από την ομάδα του ο Νίκος που πήρε την ασυλία από το κοινό.

Από τους Διάσημους, η Κάτια Ταραμπάνκο πήρε και πάλι την ασυλία από την ψήφο του κοινού, βγάζοντας έτσι για αγωνιστικούς λόγους, όπως είπε, την Ελευθερία Ελευθερίου ως δεύτερη προτεινόμενη, μαζί με την Αγγελική Λάμπρη η οποία αντιμετώπισε χαλαρά και με διάθεση την αποχώρησή της, λέγοντας πως χαίρεται που θα επιστρέψει στο σπίτι της.

Το παρασκήνιο της αποχώρησής της

«Παρατηρώ πολύ τους ανθρώπους, δηλαδή πραγματικά, και λειτουργώ πάρα πολύ με το ένστικτο. Δηλαδή, όταν στην προηγούμενη με δείχνει η Κάτια… όταν ακούω τον Τριαντάφυλλο, ψηφίστε Αγγέλα, είναι δυνατή, δεν μασάει. Όταν με πιάνει η Κάτια μετά που με είπε και μου λέει ότι, συγγνώμη, Αγγελική, αλλά, ξέρεις, είναι θέμα στρατηγικής», σχολίασε η Αγγελική Λάμπρη.

Μιλώντας στην κάμερα, ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε άναυδος με τις πέντε ψήφους που πήρε η Αγγελική, εκφράζοντας την απογοήτευσή του. «Ειλικρινά, έχω απογοητευτεί από την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι αμφισβητεί την ικανότητα της ομάδας να παίρνει σωστές αποφάσεις. «Η Αγγελική είναι ένα άτομο που δεν ενοχλεί κανέναν, μια πολύ ευχάριστη παρουσία», συμπλήρωσε ο παίκτης του Survivor.

Πήγε στο Survivor για να κερδίσει αλλά έφυγε δεύτερη…

Όπως ανέφερε η ίδια η Αγγελική Λάμπρη στην περιγραφή της, είναι 45 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Στην Αθήνα ήρθε για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές. Η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε στη σειρά «Οι αγνοημένοι».

Το κοινό όμως, την αγάπησε πολύ για τον ρόλο της στο «Πάρα Πέντε». Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και ταινίες. Έχει μια κόρη την οποία έχει βαφτίσει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Είναι άνθρωπος που μιλάει και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Και στο Survivor πήγε για να κερδίσει γιατί δεν αποδέχεται την ήττα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments