Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία πρόκληση από το Ντουμπάι

Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία πρόκληση από το Ντουμπάι
Ιωάννα Τούνη: Μετά από πληθώρα stories, αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία, η οποία ήταν εντυπωσιακή, με την ίδια να επιδεικνύει το αψεγάδιαστο κορμί της.

Η Ιωάννα Τούνη συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό πριν από μερικά χρόνια λόγω της συμμετοχής της στο τηλεπαιχνίδι μόδας, το γνωστό My Style Rocks, που προβλήθηκε μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ και ήταν μια από τις διαγωνιζόμενες που αγαπήθηκε πάρα πολύ.

Επιπλέον, είναι μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες influencers διατηρώντας ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram, ενώ κοντεύει ήδη τους 700 χιλιάδες ακολούθους.

Πρόκειται εξάλλου, για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ, με έναν τεράστιο λογαριασμό στα social media με αποτέλεσμα κάθε ανάρτησή της σχεδόν να γίνεται viral δεχόμενη πολλά σχόλια και likes.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη με το φανατικό κοινό είχε μάλιστα, στις 7 Ιανουαρίου την ονομαστική της εορτή, την οποία φρόντισε να περάσει στο μέρος που προκάλεσε «χαμό» την Πρωτοχρονιά και δεν είναι άλλο από το Ντουμπάι.

Μάλιστα, μετά από πληθώρα stories, αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία, η οποία ήταν εντυπωσιακή, με την Ιωάννα Τούνη να επιδεικνύει το αψεγάδιαστο κορμί της και, πιο συγκεκριμένα, ένα από τα πιο δυνατά της σημεία.

«Σήμερα γιορτάζω λοιπόν, εγώ και η μισή Ελλάδα, και οι ευχές σας είναι άααααπειρες και υπέροχες! Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς… Ειλικρινά», ανέφερε στη λεζάντα που συνόδευε τη δημοσίευσή της η οποία συγκέντρωσε πάνω από 128 χιλιάδες likes μέσα σε λιγότερο από είκοσι ώρες!

«Νιώθω τόσο ευλογημένη, που παρά τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, μπορώ και ταξιδεύω σε έναν τόσο όμορφο προορισμό, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση». Ελπίζω οι ιστορίες στο Instagram και οι φωτογραφίες που θα σας δείξω, να σας μεταφέρουν όμορφα vibes και να σας ταξιδέψουν!», προσέθεσε.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη στο Instagram:

Ετοιμάζουν ελληνικό πάρτι στο Ντουμπάι

Η δημοσιογράφος και DJ Άντζελα Παντελή αποκάλυψε ότι οργανώνεται μεγάλο Greek party σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Μιλώντας στην ON Τime και τη Σάσα Σταμάτη, εξήγησε τους λόγους που εγκατέλειψε την Ελλάδα, τονίζοντας το εξής: «Ήρθα στις 20 Δεκεμβρίου για τα εορταστικά events που είχα προγραμματίσει».

«Εκεί κάνω non stop προπόνηση στα ακροβατικά και στη γυμναστική, παίζω μουσική σε διάφορες εκδηλώσεις. Μάλιστα, έχουμε Big Greek Party στις 15 Ιανουαρίου στο Millennium Hotel, όπου θα παίξω μουσική. Στη Νέα Υόρκη η κατάσταση, λόγω έξαρσης του κορωνοϊού, είναι τραγική, οι δουλειές ανύπαρκτες, το μέλλον αβέβαιο. Και βέβαια, αφού είμαι στο Ντουμπάι, πάω και στην παραλία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments