Lifestyle

Τριαντάφυλλος: Η απίθανη αμοιβή που πήρε για να μπει στο Survivor

Τριαντάφυλλος: Η απίθανη αμοιβή που πήρε για να μπει στο Survivor
Τριαντάφυλλος: Αυτό είναι το κασέ του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη του Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος είναι αναμφίβολα ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει και για τον πλούσιο λόγο του καθώς και για τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα στον νέο κύκλο του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης, του Survivor στον ΣΚΑΙ, που προβάλλεται κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Το Survivor λοιπόν, έχει επιστρέψει δυναμικά με δέκα Διάσημους και δέκα Μαχητές, που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους στον Άγιο Δομίνικο. Ανάμεσά τους και ο Τριαντάφυλλος ο οποίος είναι 43 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, όπου ξεκίνησε και τη καλλιτεχνική του πορεία στη μουσική.

Στα 19 του πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα και τον επόμενο κιόλας χρόνο μπήκε στη δισκογραφία. Μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του δέκα ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και αγαπάει πολύ την οικογένειά του ενώ, σύμφωνα με ό,τι εξήγησε ο ίδιος, στο Survivor, συμμετέχει γιατί έχει βάλει στοίχημα με τη γυναίκα του μιας και εκείνη πιστεύει ότι δεν θα αντέξει «ούτε μια εβδομάδα καθώς τον θεωρεί καλομαθημένο».

Εκείνος όμως, παραμένει μέσα έχοντας… ξεπεράσει το προτεινόμενο χρονικό διάστημα της συζύγου του. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά, το «Πρωινό», ο Τριαντάφυλλος είναι ο παίκτης με το υψηλότερο κασέ του Survivor και η αμοιβή του είναι μεγαλύτερη από 6.500 ευρώ εβδομαδιαίως.

Επιπροσθέτως, όπως αναφέρθηκε, ανάμεσα στους ακριβοπληρωμένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είναι και ο Πάνος Καλίδης, ενώ αναμένεται η είσοδος ενός νέου παίκτη, που είναι ποδοσφαιριστής και το κασέ του θα είναι δυσθεώρητο.

Σαρωτικός ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments