Lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι είπε για την Τούνη και το Survivor

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι είπε για την Τούνη και το Survivor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι είπε για την Ιωάννα Τούνη που απέρριψε την πρόταση για 4.500 ευρώ εβδομαδιαίως στο Survivor.

Για το Survivor, την Ιωάννα Τούνη, το Bachelor, αλλά και για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε αρχικά στην ερώτηση εάν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

«Δεν είμαι πολύ σίγουρη εάν θα το κάνω, ακούγονται πολλά» δήλωσε χαρακτηριστικά. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε στους παίκτες του φετινού Survivor. «Έχω ξεχωρίσει την Κάτια Ταραμπάκο και στηρίζω Πάνο Καλλίδη, είναι θεότητα, τον αγαπάω. Δεν το έχει πολύ στη συμπεριφορά ένας κύριος ο Κονδυλάτος. Δεν εκφράζεται σωστά και θα ήθελα να δω από εκείνον μία πιο ανθρώπινη πλευρά και όχι να προσπαθεί να επιβληθεί» είπε.

Όσο για την Ιωάννα Τούνη που απέρριψε την πρόταση για 4.500 ευρώ εβδομαδιαίως για το Survivor, είπε χαρακτηριστικά:

«Η Ιωάννα έκανε πολύ καλά που απέρριψε την πρόταση γιατί η κοπέλα μπορεί και τα καταφέρνει μόνη της πολύ καλύτερα. Αυτό θα ήταν μείον για εκείνη, θα έχανε».

Στη συνέχεια η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραδέχτηκε πως θα ξαναπήγαινε.. με τα τέσσερα στο Survivor.\ «Μου έμεινε παράπονο που δεν το τράβηξα μέχρι τέλους, δυστυχώς επηρεάστηκα από άλλους παράγοντες που δεν θα έπρεπε». Καταλήγοντας τοποθετήθηκε σχετικά με το ριάλιτι The Bachelor.

«Θεωρώ γενικά ότι το Bachelor υποβιβάζει το φύλο της γυναίκας, υποδεικνύει τη δουλικότητα και το μη σεβασμό προς το γυναικείο φύλο», είπε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη:

Το ποσό που «ζαλίζει»

Η Ιωάννα Τούνη σε πρόσφατη συνέντευξή της απάντησε σε όλα και δεν δίστασε να πει το αστρονομικό ποσό που θα της έδιναν για κάθε βδομάδα που θα έμενε στο ριάλιτι! Η Ιωάννα Τούνη είπε στην Κατερίνα Καινούργιου : «Όντως μιλήσαμε τηλεφωνικά με την παραγωγή. Εξαρχής ήμουν αρνητική, γιατί έχω δουλειές στη Θεσσαλονίκη. Δε μπορώ να τα αφήσω όλα πέντε μήνες. Μου είπαν πως σκέφτονται να μου δώσουν 4.500 ευρώ τη βδομάδα. Παρόλα αυτά δε μπορώ να πάω. Γιατί αυτό που αφήνω πίσω είναι κάτι που χτίζω χρόνια και πρέπει να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ για να πηγαίνουν όλα καλά»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments