Lifestyle

Κάτια Ταραμπάνκο: Αυτή είναι η πραγματική της ηλικία

Κάτια Ταραμπάνκο: Αυτή είναι η πραγματική της ηλικία
Κάτια Ταραμπάνκο: Η περσινή νικήτρια του GNTM βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο και αποτελεί μία από τις πιο δυνατές παίκτριες της ομάδας των Διασήμων στο Survivor.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η περσινή νικήτρια του GNTM βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο και αποτελεί μία από τις πιο δυνατές παίκτριες της ομάδας των Διασήμων στο Survivor.

Πολύς ντόρος έχει έχει γίνει ανάμεσα στους παίκτες, ειδικά στους Μαχητές με την ηλικία της Κάτιας. Πριν λίγες ημέρες στην ομάδα των Μαχητών, η κουβέντα πήγε στην Κάτια Ταραμπάνκο, γνωστή και από την συμμετοχή της στο GNTM. Τότε κάποιος από την ομάδα των Μαχητών ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ την ρώτησα και μου είπε 24, αλλά εγώ έβλεπα την εκπομπή που ήταν πριν και ήταν 26».

Η Έλενα Κρεμλίδου ακούγοντάς το είπε:

«Ααααα, Μπέμτζαμιν Μπάτον. Του χρόνου θα είναι 22». Ο διάλογος αυτός μας έβαλε σε σκέψεις και επειδή η ίδια η Κάτια έχει δείξει σε συνέντευξή της την ταυτότητά της, σπεύσαμε να σου φανερώσουμε κι εμείς την αλήθεια.

Η συνέντευξη της Κάτιας στο κανάλι του Fipster στο Youtube έλαβε χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο και στην ταυτότητα που είδαμε είναι ξεκάθαρο πως η Ταραμπάνκο είναι γεννημένη του 1996 άρα είναι 25 ετών.

Δείτε την φωτογραφία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments