Lifestyle

Survivor 4: Αλλάζει η ώρα προβολής του

Survivor 4: Αλλάζει η ώρα προβολής του
Survivor 4: Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ.

Ο νέος κύκλος του Survivor, που προβάλλεται μέχρι στιγμής, κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη βράδυ, έχει φέρει τα πάνω… κάτω στις τηλεοπτικές συνήθειές μας καθώς έχει ένταση και αγωνία, θυμίζοντας τον πρώτο κύκλο του στον ΣΚΑΙ πριν από μερικά χρόνια όταν και στέφθηκε νικητής ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως «Ντάνος».

Τα ίδια τα νούμερα τηλεθέασης μαρτυρούν πως το τηλεοπτικό κοινό το αγαπά και λατρεύει να το παρακολουθεί, ακόμα και να το σχολιάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως στο Twitter. To Survivor λοιπόν, έχει επιστρέψει δυναμικά και αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού σε κάθε lifestyle στήλη έντυπου ή ηλεκτρονικού Μέσου.

Για παράδειγμα, το βράδυ της Τρίτης 5 Ιανουαρίου οι Άγριες Μέλισσες και το Survivor έδωσαν μια τηλεοπτική… μάχη. Στο σύνολο της χρονικής διάρκειας των δύο προγραμμάτων, το ριάλιτι επιβίωσης πήρε την πρωτιά με 32,8% στο γενικό σύνολο και 33,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 είχε μέσο όρο 30,9% και 30,2% αντίστοιχα.

Όσο αφορά στο διάστημα (22:30 με 23:30) που τα δύο προγράμματα βρέθηκαν απέναντι, οι Άγριες Μέλισσες ήταν οι απόλυτες νικήτριες με 31,8% στο γενικό και 30,6% στο δυναμικό, ενώ το Survivor είχε αντίστοιχα 24% και 25,3%.

Φέτος, το Survivor όμως, έχει επιστρέψει με αλλαγές, όπως έχει ανακοινώσει και ο Γιώργος Λιανός, ο παρουσιαστής του, μιας και έχει τροποποιηθεί η διαδικασία της αποχώρησης κάποιου παίκτη, ενώ νέες πληροφορίες κάνουν λόγο και για αλλαγή στην ώρα προβολής. Μέχρι τώρα, οι τηλεθεατές απολάμβαναν το Survivor κάθε Κυριακή στις 21.00 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22.15.

Νέα ώρα για το Survivor

Ωστόσο, σε νέα ώρα θα προβάλλεται από την ερχόμενη Δευτέρα καθώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ, το ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλεται από εδώ και στο εξής κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22.00 και κάθε Κυριακή στις 21:00. Το γεγονός πως το παιχνίδι θα ρίχνει τίτλους έναρξης λίγο νωρίτερα, συνεπάγεται «ψαλίδισμα» των επεισοδίων της σειράς «8 Λέξεις» που παίζει νωρίτερα.

Ίσως σε αυτό να έπαιξε κάποιο ρόλο πως από τη μια το Survivor σαρώνει και από την άλλη οι σχέσεις του τηλεοπτικού σταθμού με τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το Mega, δεν είναι πλέον και οι καλύτερες, με το κανάλι να μην διστάζει να ενισχύσει τη δοκιμασμένη συνταγή του Survivor, μειώνοντας τη διάρκεια των επεισοδίων της δικής του σειράς.

Αύριο Κυριακή 10 Ιανουαρίου το νέο επεισόδιο του Survivor:

Σαρωτικός ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments