Lifestyle

Survivor 4: Tα χρήματα που παίρνουν οι παίκτες

Survivor 4: Tα χρήματα που παίρνουν οι παίκτες
Survivor 4: Αυτές είναι οι πραγματικές αμοιβές των Διάσημων ανά εβδομάδα.

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, επέστρεψε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου του 2020 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με σκοπό να κρατήσει συντροφιά στο ελληνικό κοινό τα περισσότερα βράδια της εβδομάδας.

Δέκα Διάσημοι και δέκα Μαχητές είπαν το «ναι» και αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν καταλήξουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές, παίκτες και παραγωγή δηλαδή.

Σύμφωνα μάλιστα, με το ρεπορτάζ της «Φωλιάς των Κου Κου» η Ανθή Σαλαγκούδη παρουσιάζεται ως η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια την εβδομάδα, την ώρα που οι αμοιβές ξεκινούν από τα 3.000 ευρώ ως το κατώτατο ποσό που λαμβάνει κάποιος και τα 6.500 ευρώ ως το υψηλότερο χρηματικό ποσό.

Όσο για τους «Μαχητές», σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, τα ποσά που έχουν συμφωνήσει, δεν ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Ακριβώς όπως θα περίμενε κάποιος, σκεπτόμενος ότι οι Διάσημοι θα έπαιρναν παραπάνω.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα ποσά που έχουν συμφωνήσει και παίρνουν οι Διάσημοι:

  • 6.500 Ανθή Σαλαγκούδη
  • 6.000 Τριαντάφυλλος
  • 5.500 Αλέξης Παππάς
  • 5.500 Κάτια Ταραμπάνκο
  • 5.500 Αγγελική Λάμπρη
  • 4.500 Πάνος Καλλίδης
  • 4.500 Μιχάλης Αρναούτης
  • 4.000 Άννα Μαρία Βέλλη
  • 3.500 Γιώργος Κοψιδάς
  • 3.000 Περικλής Κονδυλάτος

Από την άλλη, αξίζει να αναφέρουμε πως ρεπορτάζ από το «Πρωινό», την τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά, ανέφερε πως η Ανθή Σαλαγκούδη δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια.

Αντίθετα, ο Τριαντάφυλλος είναι εκείνος που λαμβάνει τα περισσότερα χρήματα καθώς έχει πει το «ναι» για πάνω από 6.500 ευρώ την εβδομάδα. Ιδιαίτερα υψηλό, σύμφωνα με και το ίδιο ρεπορτάζ, ήταν και το κασέ της Αγγελικής Λάμπρη ενώ και ο Πάνος Καλλίδης βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε πρώτους παίκτες με την υψηλότερη χρηματική αμοιβή.

Σαρωτικός ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments