Lifestyle

Survivor spoiler 10 1: Η νέα παίκτρια που μπαίνει και το ξέσπασμα του Περικλή – Γιατί τα βάζει με την Κάτια

Survivor spoiler 10 1: Η νέα παίκτρια που μπαίνει και το ξέσπασμα του Περικλή – Γιατί τα βάζει με την Κάτια
Survivor spoiler 10 1: Οι πρώτες κόντρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στην παραλία των Διάσημων και στην παραλία των Μαχητών.

Η αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη πριν από λίγες ημέρες έχει επηρεάσει την ομάδα των Διάσημων καθώς φαίνεται πως μερικοί παίκτες έχουν αναστατωθεί από την αιφνίδια και τόσο απρόσμενη αποχώρηση ενώ άλλοι παραμένουν πιο ψύχραιμοι.

Σύμφωνα με το trailer που έχει κυκλοφορήσει, μπορεί τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι να είναι έτοιμοι για έναν ακόμη απαιτητικό στίβο μάχης αλλά αυτό ισχύει μόνο αγωνιστικά καθώς οι ισορροπίες και στην παραλία της… μπλε ομάδας και στην παραλία των «κόκκινων» έχουν διαταραχθεί.

Αυτή την Κυριακή μάλιστα, 10 Ιανουαρίου, ένταση φαίνεται πως θα επικρατήσει στους Διάσημους, κι αυτό ο ο Περικλής Κονδυλάτος θα ξεσπάσει σε κλάματα και θα τα βάλει με την Κάτια, μη διστάζοντας να την κατηγορήσει. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα περιστατικό που θα δούμε να σημειώνεται και θα φέρει μια κόντρα ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες.

Από τη μεριά της, η Κάτια Ταραμπάνκο δικαιολογείται στις κάμερες λέγοντας πως είχε δυνατό vibe και ο Περικλής δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν γύρω του. Από την πλευρά του, ο σχεδιαστής θα μιλήσει για απαράδεκτο γεγονός. Όπως και να έχει όμως, οι σχέσεις Κάτιας – Περικλή, από την αρχή δεν φαινόντουσαν και οι καλύτερες, καθώς το μοντέλο είχε βάλει στο στόχαστρο την Αγγελική Λάμπρη, η οποία και αποχώρησε με κλάματα και ήταν φίλη στο παιχνίδι με τον Περικλή Κονδυλάτο.

Ακολουθεί το trailer για την Κυριακή 10 Ιανουαρίου:

Ποια νέα παίκτρια μπαίνει στο Survivor;

Επίσης, μια νέα παίκτρια θα κάνει την είσοδο της. Ωστόσο, άγνωστο είναι μέχρι στιγμής σε ποια ομάδα από τις δύο θα μπει. Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε» και το ρεπορτάζ των συνεργατών της Κατερίνας Καινούργιου, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι η νέα είσοδος στο Survivor αλλά ακόμα είναι αμφίβολο το αν θα είναι με τους Διάσημους, καθώς έχουν βιώσει δύο απώλειες από αποχωρήσεις, ή με τους Μαχητές οι οποίοι έχουν χάσει μια συμπαίκτριά τους έπειτα από οικειοθελή αποχώρηση.

Σαρωτικός ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments