Lifestyle

The Voice: Τα ‘χασε ο Πάνος Μουζουράκης με την εμφάνιση παίκτριας

The Voice: Τα ‘χασε ο Πάνος Μουζουράκης με την εμφάνιση παίκτριας
The Voice: Εντυπωσιασμένος ο Πάνος Μουζουράκης από το φόρεμα παίκτριας που αγωνίστηκε χθες για την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Τι της είπε.

«Ζαλισμένος» φάνηκε ο Πάνος Μουζουράκης από την παρουσία παίκτριας που τραγούδησε χθες στην σκηνή του The Voice για την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Ο λόγος; Το φόρεμα της παίκτριας που ενθουσίασε τον coach του talent show.

Το «The Voice of Greece» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε νέα ημέρα προβολής για το τελευταίο επεισόδιο της φάσης των Knockouts. Η Βαλέρια Siel, ο Σταύρος Κρητικός και ο Imat Hasan ανέβηκαν στη σκηνή του μουσικού talent show και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν μία θέση στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου στα Battles.

«Τι υπέροχη που είσαι»

Όταν ολοκλήρωσαν τις ερμηνείες τους, στάθηκαν απέναντι στους κριτές. Όταν ο Πάνος Μουζουράκης πήρε τον λόγο έδειχνε να χάνει τα λόγια του με το φόρεμα της διαγωνιζόμενης του «The Voice». «Τι υπέροχη που είσαι, δηλαδή αυτό… που φοράς» σχολίασε, αρχικά, ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Έπειτα από αυτό το φόρεμα θα έχεις περισσότερους followers στα social media. Είναι τόσο ωραίο να μην αποκαλύπτεις, αλλά να υπόσχεσαι. Μπράβο».

Τελικά, όμως, η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να πάρει στα Battles τον Σταύρο και άφησε εκτός διαγωνισμού τη Βαλέρια και τον παιδικό της φίλο, τον Imat.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς από την μία ομάδα του

Ο Αιμίλιος Συμβουλίδης, η Νάντια Ιαρατζούλι και ο Σταμάτης Λύκος από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ανέβηκαν στη σκηνή του μουσικού talent show για να διεκδικήσουν μία θέση στα Battles.

Οι τρεις παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τον coach τους, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Ο Σάκης Ρουβάς δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις τους και τόνισε ότι τα πήγαν χειρότερα ακόμα και από τις πρόβες.

«Δύσκολα. Δεν είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι εκπληκτικό πως καμιά φορά τυχαίνει και ο ένας παρασύρει τον άλλον. Ήσασταν και οι τρεις πιο αδύναμοι ακόμα και από τις πρόβες. Και παρόλο που είπαμε αρκετά πράγματα, δεν είχαμε την καθαρότητα της σκέψης να τα εφαρμόσουμε σήμερα» σχολίασε ο Σάκης Ρουβάς. Τελικά, στην επόμενη φάση πέρασε η Νάντια, που υποσχέθηκε την επόμενη φορά να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο ώστε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που της δόθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments