Lifestyle

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η νέα παίκτρια των Διάσημων

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η νέα παίκτρια των Διάσημων
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Πρόκειται για τη νέα... μεταγραφή για την ομάδα των Διάσημων.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι η νέα παίκτρια των Διάσημων, της οποίας η είσοδος ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει την περασμένη εβδομάδα μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ασημίνα Ιγγλέζου, αλλά καθυστέρησε για τεχνικούς λόγους που είχαν να κάνουν με την παραγωγή.

«Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα από την περασμένη Πέμπτη για την ομάδα των Διάσημων. Έκανε εντατική γυμναστική όλες τις προηγούμενες μέρες για να είναι σε πολύ φυσική κατάσταση», είχε αναφέρει ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πρωινό».

Η «Γαζέλα της Μυκόνου», όπως την αποκαλούν, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Στις αναρτήσεις της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram όλο χαμογελάει και φαίνεται πως είναι ένα κορίτσι γεμάτο θετική ενέργει και κέφι για τη ζωή. Οι γονείς της είναι από τη Νιγηρία και ήρθαν στην Ελλάδα για γαμήλιο ταξίδι αλλά αποφάσισαν να μείνουν εδώ και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Ωστόσο, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όταν ήταν σε ηλικία 14 ετών, έχασε ξαφνικά τον πατέρα της και μαζί με τη μητέρα και τις άλλες τρεις αδελφές της έπρεπε να σταθούν γρήγορα στα πόδια τους. Η νέα παίκτρια του τέταρτου κύκλου του Survivor είναι δημοσιογράφος και έχει πάρει συνέντευξη από αρκετούς Έλληνες και ξένους celebrities που έχουν βρεθεί στο νησί των Ανέμων.

Μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ασημίνα Ιγγλέζου, είναι οι νέες παίκτριες του Survivor

Η Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002 και για δύο χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα «Μακεδονία» και τα περιοδικά του Ομίλου. Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν.

Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή». Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα». Είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι 41 ετών και μητέρα δύο παιδιών. Πρόκειται για αθλήτρια ορεινού τρεξίματος. Μια από τις καλύτερες στιγμές στην αθλητική της πορεία ήταν όταν έγινε η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που ολοκλήρωσε τον γύρο των γιγάντων στις Άλπεις πραγματοποιώντας μια πορεία 350 χιλιομέτρων μέσα σε 6 μέρες.

Παράλληλα εργάζεται ως γραμματέας σε ιατρείο. Αυτό που της αρέσει να κάνει είναι να γεμίζει τους λογαριασμούς της στα social media με καλλιτεχνικές φωτογραφίες και με φωτογραφίες από τις αθλητικές της δραστηριότητες που προκαλούν ενθουσιασμό στους χιλιάδες ακόλουθους της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments