Lifestyle

Jennifer Lopez: Στιγμές χαλάρωσης στην Καραϊβική

Jennifer Lopez: Στιγμές χαλάρωσης στην Καραϊβική
Jennifer Lopez: Η Λατίνα καλλονή βρήκε τον χρόνο για μια μικρή απόδραση. Με το ολόσωμο μαύρο μαγιό της εντυπωσιάζει.

Η Jennifer Lopez είναι μία από τις πιο όμορφες και αισθησιακές γυναίκες του παγκόσμιου star system. Η ίδια λόγω κορωνοϊού έχει σαφώς λιγότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις και έτσι βρήκε τον χρόνο να χαλαρώσει στην Καραϊβική. Εκεί βρέθηκε με την οικογένειά της και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες η σούπερ σταρ μοιάζει ήρεμη και χαρούμενη.

Οι παπαράτσι ωστόσο δεν την αφήνουν σε ησυχία και έτσι πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν εικόνες της από την παραλία από το πρόσφατο ταξίδι της στους νήσους Τερκς και Κέικος.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την Λατίνα καλλονή να φοράει ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό που αναδεικνύει μοναδικά τη σιλουέτα της ενώ κάνει paddle boarding. Η ίδια δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετη, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes των θαυμαστών της έπεσαν βροχή.

Η «κατάρα» της κυτταρίτιδας

Ωστόσο, η λαμπερή περφόμερ δεν ξέφυγε από την «κατάρα» της κυτταρίτιδας που ταλαιπωρεί όλες τις γυναίκες, και τα κόντινα πλάνα των οπισθίων της έγιναν viral. Φυσικά κανένας δεν τόλμησε να πει ουδεμία κακεντρέχια για την μοναδική JLo, αντιθέτως οι φωτογραφίες της έδωσαν κίνητρο στις γυναίκες που την θαυμάζουν, να μην παραλείπουν την γυμναστική που προσφέρει άπειρα οφέλη στον οργανισμό, αλλά και να αγαπούν το σώμα τους με κάθε ατέλειά του.

Τα μουσικά άλμπουμ και το τιμητικό βραβείο

Οι πωλήσεις των άλμπουμ της ξεπερνούν τα 75 εκατομμύρια. Το album της «Como ama una mujer» (full-spanish album) πουλά 1,2 εκατομμύρια . To album της «LOVE?» δεν γνώρισε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, αν και αποτέλεσε την μεγάλη επιστροφή της στην δισκογραφία, ενώ περιείχε το Single On The Floor, το πιο επιτυχές εμπορικά τραγούδι της, του οποίου οι πωλήσεις ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια. Επίσης, συμμετείχε για 5 χρόνια στο talent show American Idol ως κριτής.

Το αμερικανικό δίκτυο MTV στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Video Music Awards 2018, αποφάσισε να δώσει το εμβληματικό βραβείο Michael Jackson Vanguard Award στην Jennifer Lopez για τη συνεισφορά της στο χώρο της μουσικής, κάνοντας την παράλληλα τον πρώτο λάτιν καλλιτέχνη που παραλαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments