Lifestyle

Κάτια Ταραμπάνκο: Νέος έρωτας για το φαβορί του Survivor

Κάτια Ταραμπάνκο: Νέος έρωτας για το φαβορί του Survivor
Κάτια Ταραμπάνκο: Το φαβορί του Survivor, βρίσκεται σε νέα σχέση. Ο αγαπημένος της βρίσκεται στην Ελλάδα.

Είναι μία από τις δημοφιλέστερες και πιο δυνατές παίκτριες των «Διασήμων». Η Κάτια Ταρμπάνκο έχει ψηφιστεί αρκετές φορές από τους τηλεθεατές ως η πιο αγαπημένη παίκτρια και σίγουρα το μέλλον της στον Άγιο Δομίνικο έχει πολύ δρόμο ακόμα. Παρά την πολύ καλή της πορεία στο ριάλιτι επιβίωσης, η Κάτια Ταραμπάνκο νιώθει νοσταλγία για όσα έχει αφήσει πίσω της. Πόσο μάλλον όταν βρίσκεται σε μια νέα σχέση.

Η παίκτρια που την είχαμε πρωτογνωρίσει στο GNTM, είναι ερωτευμένη με τον Κώστα Χωρινό. Είναι 31 ετών και ασχολείται με το marketing. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από αρκετούς μήνες κατά την διάρκεια της πρώτης καραντίνας.

Το πρώτο διάστημα της σχέσης τους ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» να κάνουν βόλτα πιασμένοι χέρι χέρι στο Κολωνάκι. Η ίδια έμοιαζε πολύ χαρούμενη μέσα στη νέα της σχέση. Το στοίχημα που έχουν μπροστά τους είναι προφανώς η απόσταση αλλά και η έλλειψη επικοινωνίας. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν η σχέση τους είναι δυνατή και θα κρατήσει στις προκλήσεις των επόμενων μηνών.

Υπενθυμίζουμε ότι παλιότερα δημοσιεύματα ήθελαν την Κάτια Ταραμπάνκο να έχει σχέση με τον Γιάννη Αποστολάκη. Η ίδια με δηλώσεις στο «Πρωινό» είχε τότε διαψεύσεις τις φήμες, ενώ αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη και ότι ο σύντροφός της είναι εκτός χώρου.

«Είμαι ερωτευμένη, είμαι σε σχέση, αλλά δεν είμαι με τον Γιάννη Αποστολάκη σε σχέση. Όχι, δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα. Ο σύντροφός μου είναι άλλος. Είναι εκτός χώρου, είναι κάτι φρέσκο και μαζί πορευόμαστε. Επειδή διάβασα κάποια πράγματα, τον Φλεβάρη εγώ δεν ήξερα καν τον Γιάννη Αποστολάκη. Τον γνώρισα λίγο πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τους Θαλασσόλυκους. Δεν ήμουν το τρίτο πρόσωπο. Δεν έπαιξα κάποιο ρόλο στον χωρισμό του. Στα Κουφονήσια είχα ένα θέμα υγείας, κάτι ζαλάδες. Οπότε ο Γιάννης με κρατούσε και ήμουν πάνω του. Οπότε λογικά από εκεί ξεκίνησαν να λένε πως είμαστε σε σχέση» είπε η Κάτια Ταραμπανκό.

Κάτια Ταραμπάνκο: Η πρόταση γάμου στον αέρα

Να σημειώσουμε πως όταν πρωτογνωρίσαμε την Κάτια Ταραμπάνκο στο ριάλιτι των μοντέλων ήταν σε σχέση με τον Γιάννη Χαλβατζή. Μάλιστα στην τρίτη δοκιμασία του τελικού οι φιναλίστ του GNTM έπρεπε να φωτογραφηθούν με τους συντρόφους τους. Στο πλαίσιο της δοκιμασίας ο Γιάννης προσπάθησε να κάνει πρόταση γάμου στην Κάτια, αλλά εκείνη σοκαρισμένη τον σταμάτησε. Να τονίσουμε πως μετά το ριάλιτι, το ζευγάρι τελικά ακολούθησε χωριστούς δρόμους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments