Lifestyle

Πέτρος Κωστόπουλος: Η ξανθιά παρουσιάστρια πρωινάδικου που τον εξόργισε

Πέτρος Κωστόπουλος: Η ξανθιά παρουσιάστρια πρωινάδικου που τον εξόργισε
Πέτρος Κωστόπουλος: Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος από το ταξίδι στο Ντουμπάι. Ο πρώην εκδότης σε ένα μακροσκελές κείμενο φαίνεται εξοργισμένος με μία ξανθιά παρουσιάστρια για την οποία χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρίσκεται σε ιδιαίτερα έκρυθμη ψυχολογική κατάσταση μετά από τα όσα ακούστηκαν για το ταξίδι του στο Ντουμπάι. Η αλλαγή χρόνου για πολλούς κοσμικούς Αθηναίους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων τόσο από δημοσιογράφους όσο και από τα social media. Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές δηλώνοντας ότι βρέθηκε εκεί για εργασιακούς λόγους. Η συζήτηση ωστόσο ακόμα να τελειώσει.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έγραψε ένα μακροσκελέστατο άρθρο στο Znews.gr, στο οποίο ξεσπά ενάντια σε αυτούς που τον κατηγορούν. Από τις καταγγελίες του ξεχωρίζει η ιδιαίτερη αναφορά του στην ξανθιά δημοσιογράφο, η οποία τον χαρακτήρισε σε πρωινή εκπομπή εμμέσως πλην σαφώς ως «απατεώνα που έφαγε τα λεφτά των εργαζομένων του».

Τι έγραψε ο Πέτρος Κωστόπουλος

«Από όσα άκουσα για το Ντουμπάι, μόνο σε ένα θέλω να απαντήσω. Ένα μόνο. Στη χυδαιότητα, το ψέμα, στη συκοφαντία, στο μηνύσιμο, το δολοφονικό, κακοήθες «ο φαλιρισμένος Κωστόπουλος κάνει χλιδές στο Ντουμπάι με αυτά που έφαγε»!!!! Απατεώνας κοινώς. Καταχραστής, όπως είπε μία γραφική, για καραμπινάτη μήνυση, με αλλοιωμένη μούρη, σκατόψυχη ξανθιά -κατά κοινή ομολογία- σε πρωινή εκπομπή. Εδώ συγκρατώ πάλι τον εαυτό μου μην αρχίσω εγώ τα βαριά μπινελίκια. Ψύχραιμα το λέω. Αλλά enough is enough», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η ξανθιά δημοσιογράφος που τον έκανε να «βγει από τα ρούχα του»;

Πρόκειται για μία δημοσιογράφο που μετρά δεκαετίες στον χώρο. Έχει εργαστεί ως μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας πολλών πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών, ενώ φέτος τη βρίσκουμε στο πάνελ άκρως επιτυχημένης πρωινής εκπομπής, της οποίας η παρουσιάστρια διατηρεί άψογες σχέσεις με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισε να την φωτογραφήσει και όχι να την ονοματίσει. Ωστόσο αν προχωρήσει στις νομικές κινήσεις που υπονοεί στο κείμενό του, τότε η κόντρα θα έχει συνέχεια και θα αποκτήσει και ονοματεπώνυμο.

Είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου;

Οι πρώτες φωτογραφίες του έρωτα του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου είναι γεγονός. Οι παπαράτσι και συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! απαθανάτισε το ζευγάρι το οποίο διαψεύδει πως είναι σε σχέση. Οι συγκεκριμένες εικόνες είναι 10 μέρες πριν το πολυσυζητημένο ταξίδι τους στο Ντουμπάι. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στο «Ευτυχείτε», κάτι συνέβη στο ταξίδι τους και μάλλον έχουν απομακρυνθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments