Lifestyle

Βασίλης Καρράς: Μετά την κοτσίδα άφησε και μούσι και είναι αγνώριστος

Βασίλης Καρράς: Μετά την κοτσίδα άφησε και μούσι και είναι αγνώριστος
Βασίλης Καρράς: Δείτε την νέα εμφάνιση του τραγουδιστή.

Ο Βασίλης Καρράς έχει κερδίσει επάξια την δική του ξεχωριστή θέση στο πάνθεον του λαϊκού τραγουδιού. Οι μεγάλες του επιτυχίες τραγουδιούνται σε κάθε πίστα νυχτερινού κέντρου και ο ίδιος με κάθε του εμφάνιση μαγνητίζει τους λάτρεις του λαϊκού πενταγράμμου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε πρόσφατα στο Just the 2 of US και χάρισε μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές του σόου. Ωστόσο η παρουσία του στο παιχνίδι συζητήθηκε και για τις αλλαγές στην εμφάνισή του. Ο Βασίλης Καρράς άφησε κοτσίδα και τα σχόλια πήραν φωτιά.

Αλλά οι αλλαγές συνεχίζονται. Εκτός από μακριά μαλλιά ο αγαπημένος τραγουδιστής άφησε και μούσι. Δείτε παρακάτω την εικόνα του που ανέβηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και σάρωσε, όπως αναμενόταν, τα likes:

Η πολυσυζητημένη εμφάνισή του στο J2US

«Τυπικές σχέσεις», «Έτσι σ’ αγάπησα», «Απ’ τον βορρά μέχρι τον νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και «Μη μ’ αγαπάς» ήταν ορισμένα από τα κομμάτια που ερμήνευσε ο αγαπημένος Βασίλης Καρράς στη σκηνή του J2US. Άρπαξε το μικρόφωνο και τραγούδησε όπως μόνο εκείνος ξέρει ενώ έκανε και ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή, σε μια «επανένωση» που όλοι ήθελαν.

Πάντως, να αναφέρουμε πως είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί και να τραγουδήσει ενώ εκτός από τη Δέσποινα Βανδή έχει συνεργαστεί και άλλους καλλιτέχνες- τραγουδιστές, συνθέτες και στιχουργούς- όπως είναι ο Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Χρήστος Δάντης, η Άντζελα Δημητρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Καίτη Γαρμπή, η Έλλη Κοκκίνου και η Πάολα. Με τους περισσότερους από αυτούς έχει συνεργαστεί και επί πίστας.

Επίσης είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει γράψει τραγούδια για πολλούς μεγάλους τραγουδιστές του ελληνικού τραγουδιού ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο μόνος λαϊκός τραγουδιστής με τόσες συνεργασίες και επανεκτελέσεις τραγουδιών από καλλιτέχνες του έντεχνου χώρου όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Ορφέας Περίδης κ.α., αν και όπως έχει αναφέρει, για αυτόν δεν υπάρχουν διαχωρισμοί στη μουσική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments