Lifestyle

Δανάη Μιχαλάκη: Απαντάει στο αν θα υπάρξει τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες

Δανάη Μιχαλάκη: Απαντάει στο αν θα υπάρξει τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες
Δανάη Μιχαλάκη: Η «πολύπαθη Δρόσω Σταμίρη» μιλά για τον ρόλο της στην πετυχημένη σειρά.

Η Δανάη Μιχαλάκη έχει τον ρόλο της Δρόσως Σταμίρη στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, και σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε- μεταξύ άλλων για τον ρόλο της καθώς και για το ενδεχόμενο να υπάρξει τρίτος κύκλος.

Ο ρόλος της ως «Δρόσω Σταμίρη»

Η Δρόσω, η μικρότερη αδερφή είναι η χαρά της οικογένειας. Είναι πανέμορφη και στο πέρασμά της ξεσηκώνει πάθη. Πρόκειται για ένα ζωντανό και χαρούμενο πλάσμα που δεν διστάζει να δει τη ζωή σαν ταύρο και να την αρπάξει γερά από τα κέρατα.

Αυθόρμητη και θρασύς προσπαθεί να φερθεί όπως τα κορίτσια της ηλικίας της αλλά τα όνειρά της είναι πολύ μεγαλύτερα. Όταν ανακαλύψει ότι η ομορφιά της είναι το διαβατήριο που θα της εξασφαλίσει μία νέα ζωή μακριά από τα στενά όρια του χωριού θα αρχίσει ένα αθώο παιχνίδι που θα γίνει ένα παιχνίδι με τη φωτιά.

Κάποια στιγμή θα την κάψει και θα τη φέρει αντιμέτωπη με τους μοναδικούς ανθρώπους για τους οποίους νοιάζεται πραγματικά, τις αδελφές της. Η σύγκρουση ανάμεσά τους θα είναι σφοδρή και ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το καλά φυλαγμένο μυστικό τους, για τον φόνο του Σέργιου, θα είναι περισσότερο ορατός από ποτέ.

Οι φήμες για τρίτη σεζόν

Όσο για το ενδεχόμενο να έχουμε και τρίτο κύκλο στη σειρά, «ψήνομαι, φυσικά και ψήνομαι γιατί είναι μια δουλειά που αγαπώ πάρα πολύ. Δεν γνωρίζω αν ισχύουν πράγματι οι φήμες πως θα… πάμε και του χρόνου, αλλά, ναι, το θέλω, γιατί έχουμε δεθεί πάρα πολύ όλοι οι συντελεστές, ηθοποιοί, συνεργείο κλπ», σημειώνει χαρακτηριστικά η Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες».

«Φυσικά, δεν έχει νόημα να γίνει κάτι για να γίνει μόνο αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους εξαιρετικούς σεναριογράφους πως θα βρουν τον τρόπο να… κλέψουν το κοινό, όπως κάνουν και τώρα, στη δεύτερη σεζόν, με τις συνεχείς ανατροπές και εκπλήξεις», προσθέτει στη συνέντευξή της στη RealLife.

Παράλληλα, η Δανάη Μιχαλάκη εκμυστηρεύεται πως εντυπωσιάστηκε που πήρε τα πρώτα σενάρια στα χέρια της και πάντα αναμένει τα επόμενα με μεγάλη λαχτάρα. «Άσε που θέλω και τα πολύ παρακάτω και δεν τα ξέρω».

Τέλος, για τον ρόλο της και το τι άλλο θα συμβεί στην πολύπαθη Δρόσω, σχολιάζει το εξής: «Πιο πολύπαθη δεν γίνεται, όντως! Αν και ποτέ δεν ξέρεις τι της επιφυλάσσουν ακόμα! Στην αρχή είχα στον νου μου πως πρόκειται για ένα αθώο, χαρούμενο πλασματάκι και βρέθηκε στην Τρούμπα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments