Lifestyle

Survivor spoiler 11 1: Η Κάτια καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο – Ποιοι θα βγουν νικητές σήμερα

Survivor spoiler 11 1: Η Κάτια καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο – Ποιοι θα βγουν νικητές σήμερα
Survivor spoiler 11 1: Ακόμα ένα επεισόδιο με ανατροπές το σημερινό. Τι θα γίνει με την Κάτια και πότε θα επανέλθει κανονικά στα αθλήματα.

Έντονες στιγμές μας περιμένουν στο σημερινό επεισόδιο. Ακόμα ένα αγώνισμα για το έπαθλο θα φέρει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες. Το δυνατό χαρτί των «Διασήμων», η Κάτια Ταραμπάνκο, χθες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γιατί δεν ήταν σε καλή κατάσταση και σήμερα ενώ μπαίνει στο αγώνισμα καταρρέει. Ο Γιώργος Λιανός καλεί την ιατρική ομάδα. Από ότι φαίνεται η κατάσταση της υγείας της δεν είναι καλή και το ερώτημα είναι αν θα μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Δείτε το τρέιλερ

Την ίδια στιγμή η ένταση και στις δύο ομάδες καλά κρατεί. Στους «Διασήμους» αρχίζουν να φαίνονται οι πρώτες κόντρες. Μήλον της Έριδος και εδώ η δημοφιλής Κάτια Ταραμπάνκο. Ο Περικλής μιλάει ανοιχτά εναντίον της, θεωρώντας την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη άδικη. Ο ίδιος σχολιάζει πως οι λόγοι δεν ήταν αγωνιστικοί, καθώς υπάρχουν άλλοι παίκτες που εμφανώς υστερούν. Η αιχμή που αφήνει ακόμα για την Κάτια είναι ότι επίτηδες επιλέγει να αποχωρήσουν γυναίκες, μετά και την ψήφο που έδωσε η τελευταία στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Οι κόντρες στους Μαχητές

Στους Μαχητές τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Η ομάδα έχει χωριστεί ήδη σε δύο υποομάδες και οι κόντρες είναι ανελέητες. Όσο όμως η ομάδα κερδίζει, η ασυλία δεν αφήνει να έρχονται νέες αποχωρήσεις. Και έτσι οι δύο υποομάδες «τρώνε τις σάρκες τους στην παραλία», με την προσπάθεια των παικτών να κερδίσουν την εύνοια του κοινού.

 

Το αγώνισμα σήμερα για το έπαθλο της ασυλίας θα είναι σκληρό αλλά αν λάβουμε υπόψιν τον τραυματισμό της Κάτιας και την εξάντληση της ομάδας των «Διασήμων» το έπαθλο μάλλον θα πάει στους «Μαχητές». Έτσι οι Μαχητές θα κερδίσουν για ακόμα μία φορά;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments