Αθλητισμός

Μασούρας: Διαπρέπει στην πολωνική Γκόρνικ

Μασούρας: Διαπρέπει στην πολωνική Γκόρνικ
Μασούρας: Ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει μία πολύ καλή χρονιά στην Πολωνία, που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του.

Ο Γιάννης Μασούρας βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τον πολωνικό τύπο. Αγωνίζεται στην Γκόρνικ – δανεικός από τον Ολυμπιακό – και έχει μία εξαιρετική σεζόν. Μάλιστα είναι πρώτος σε σπριντ.  Ο 24χρονος μπακ έχει κάνει δώδεκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Πολωνίας και μάλιστα είναι από τους παίκτες που κλέβουν την παράσταση μέχρι τώρα.

Όπως γράφει το ΦΩΣ, η Γκόρνικ αγωνίζεται με σύστημα 3-5-2 και ο Μασούρας παίζει όλη τη δεξιά πλευρά. Ο Έλληνας άσος  είναι από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της πολωνικής ομάδας. Τα νέα αυτά μόνο ευχάριστα μπορεί να είναι για τον Ολυμπιακό που έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει καλά τον ποδοσφαιριστή.

Η σκληρή δουλειά του έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα

Βέβαια και ο Μασούρας έχει δουλέψει σκληρά για να έχει αυτά τα αποτελέσματα. Διεκδίκησε να είναι σε μια ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και τα κατάφερε. Έτσι αποδεικνύει την αξία του και βοηθάει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ο Μασούρας έχει στο ενεργητικό του 17 σπριντ στο πολωνικό πρωτάθλημα και είναι πρώτος στη σχετική λίστα δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Τα κατορθώματα του 24χρονου μπακ δεν περνάνε απαρατήρητα από τον πολωνικό τύπο. Ο ίδιος έχει βάλει στόχο να έχει μία πολύ καλή σεζόν με την φανέλα της Γκόρνικ. Κατά τη διάρκεια της διακοπής του πολωνικού πρωταθλήματος ο Έλληνας μπακ βρισκόταν στη χώρα μας όπου δούλεψε πολύ κάνοντας ατομικές προπονήσεις.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Μασούρα

Ο Γιάννης Μασούρας γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 1996 στην Πάτρα, πραγματοποιώντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Παναχαϊκής. To 2013, υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την πατρινή ομάδα. Στην Παναχαϊκή παρέμεινε έως και το 2015 πραγματοποιώντας σχεδόν 15 συμμετοχές.

Η μεταγραφή στη Λάρισα

To 2015 εντάχθηκε στη Λάρισα, η οποία αγωνιζόταν στη Φούτμπολ Λιγκ. Η πρώτη του χρονιά εκεί ήταν επιτυχημένη, καθώς η ομάδα του προβιβάστηκε στη Σούπερ Λιγκ, ενώ κι αυτός έλαβε το βραβείο του Καλύτερου Νέου Παίχτης της Φούτμπολ Λιγκ. Παρόλα αυτά, στην επόμενη σεζόν, αγωνίστηκε κυρίως με τη Λάρισα U20, ωστόσο, στις 23 Απριλίου του 2017, πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του, σε έναν αγώνα κόντρα στην Ξάνθη, ως αλλαγή.

Στις 28 Ιουνίου του 2018, ο Μασούρας υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο οποίος δαπάνησε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για την απόκτησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments